Malaysia Leading Online Shopping Marketplace

  • Jual Dengan Kami
  • Ikut Kami Di
  • Notifikasi
    Notifikasi Baharu
  • Help
  • Daftar
  • Log Masuk

Sila Log Masuk untuk melihat produk.

Habis
Perfume Kereta Gel - Blank x SyahmiSazli Original BLANK Car Perfume Pewangi Kereta Viral 100% Original
No Rating Yet
0 Dijual
/ Per Produk

Penghantaran

Penghantaran Dari
Kuala Lumpur
Anggaran Penghantaran
Jun 15, 2024 - Jun 22, 2024

Warna

Scent

Type

Sila pilih variasi produk terlebih dahulu

Kuantiti

0 Unit lagi

HABIS

Gambaran Kedai
Haslin Marketing
2 months ago
Produk 2
Pengikut 0
Penilaian 5
Sertai 2 Years Ago
Kadar Pembatalan 0%
Spesifikasi Produk
Category
: Automotive & Motorbike  >  Interior Accessories  >  Air Fresheners
Brand
: Not Specified
Model
: Not Specified
SKU
:
Dimension (Length x Width x Height)
: 2.00 x 2.00 x 2.00
Weight(kg)
: 0.5
Manufacturing Country
: Not Specified
Warranty Type
: No Warranty
Warranty Value
: -
Warranty Description
: -
Hantar Dari
: Kuala Lumpur

Deskripsi Produk

Pewangi Kereta.. Jenama Blank.


Baunya Sweet Nectar (Peach), sangat lah manis kemewah-mewahan. Mi jamin ramai yang akan suka dengan bau-an perfume ini.


Produk Blank ada 2 bau shj iaitu Sweet Nectar Peach & Melon🍑🍈


Ada 5 edisi 👇🏼

✅ Peach Soft (GEL)

- bau peach lembut shj

- sesuai digunakan di dalam kereta

READYSTOCK


✅ Peach Strong (GEL)

- bau peach tapi kuat/keras sikit bau

- sesuai digunakan di dalam kereta

READYSTOCK


✅ Peach (LIQUID)

- bau peach + laici @ bau buah buahan

- sesuai digunakan di dalam bilik (mengikut keluasan)

- sesuai juga digunakan di dalam kereta

READYSTOCK


✅ Melon (GEL)

- bau honeydew

- sesuai digunakan di dalam kereta

READYSTOCK


✅ Melon (LIQUID)

- bau honeydew

- sesuai digunakan di dalam bilik (mengikut keluasan)

- sesuai juga digunakan di dalam kereta

READYSTOCK


Cara Guna : 


Pastikan buka penutup putih di dalam botol itu. Kalau tak buka, bau tak keluar.


Double tape telah disediakan sebagai pelekat perfume dekat dashboard kereta.


1. GEL (Soft/Strong)🍑


- Berbentuk gel/jelly , tidak tumpah.

- Tahan 30-45hari.

- Made in Malaysia.

- Menggunakan technology daripada Japan.

- Saiz botol 60ml


2. LIQUID (Cecair)🍑


Yang ni keluaran terbaru Perfume Blank. Sesuai untuk bilik. 


- Bau memang sangat kuat dan tahan lama. Botol dan packaging pun exclusive. 

- Nak letak dalam kereta pun boleh, tapi disarankan letak dalam bonet atau jauh dari pemandu sebab bau terlalu kuat.

- Bau manis kemewahan.

- Bau tahan 30-45 hari. Walaupun dah kering, jgn buang sbb masih ada bau yg kuat. 

- Saiz botol 50ml


Cara Guna : 


- Buka penutup kayu atas terlebih dahulu.

- Buang penutup plastik kecil di dalam.

- Ambil batang kayu yang telah disediakan dan masukkan ke dalam lubang penutup utama.

- Pasang semula ke dalam botol perfume.

- Liquid akan diserap naik secara automatik.


**Tapi kalau nak jimat, tak perlu letak kayu dlm botol. Cuma tebuk penutup plastik tu kecil2.. Nak guna, terbalikkan botol tu biar cecair keluar sikit-sikit.


PERHATIAN: Jangan risau. Yang cecair tu mula2 lepas pasang, mmg kayu tebal atas tu akan serap separuh cecair. Lepastu baru ia akan serap sikit-sikit. 

Penilaian produk
- / 5.0
Copy Link
  • 0 Troli Membeli-belah
  • Wishlist
  • Pusat Kupon
  • Informasi
  • Chat
  • Log Masuk / Daftar
  • What's In The Box
  • Kongsi
  • Kembali
  • Kembali Ke Atas
  • ©2024 PG Mall Sdn. Bhd. 200801035285 (836625-K). All Rights Reserved.