Malaysia Leading Online Shopping Marketplace

  • Jual Dengan Kami
  • Ikut Kami Di
  • Notifikasi
    Notifikasi Baharu
  • Help
  • Daftar
  • Log Masuk

Sila Log Masuk untuk melihat produk.

Inner Neattie By Chefiza Inner Bertali Inner tudung Inner Snowcap Tali Anak Tudung
No Rating Yet
6 Dijual
/ Per Produk

Penghantaran

   Penghantaran Percuma
Penghantaran percuma East Malaysia untuk pesanan melebihi RM 1.00
Penghantaran percuma West Malaysia untuk pesanan melebihi RM 2.00

Penghantaran Dari
Selangor
Anggaran Penghantaran
Jul 17, 2024 - Jul 24, 2024

Warna

Colour

Sila pilih variasi produk terlebih dahulu

Kuantiti

3 Unit lagi
Jumlah
RM 24
Gambaran Kedai
By Chefiza
2 hours ago
Produk 32
Pengikut 16
Penilaian 5
Sertai 3 Years Ago
Kadar Pembatalan 0%
Spesifikasi Produk
Category
: Women's Fashion  >  Muslimah Wears  >  Hijabs  >  Combo Tudung
Brand
: BY CHEFIZA
Model
: Not Specified
SKU
: nt
Dimension (Length x Width x Height)
: 5.00 x 1.00 x 5.00
Weight(kg)
: 0.1
Manufacturing Country
: Malaysia
Warranty Type
: Warranty By Day
Warranty Value
: 7 Days
Warranty Description
: 7
Hantar Dari
: Selangor

Deskripsi Produk

Tak kisah la, nak pergi kerja atau jenjalan yang paling utama kena pakai inner yang comfort. Kan ?😘


Boleh naik rimas dan tak confident weii kalau seharian tanpa inner yang selesa dan berkualiti . Rambut terkeluar, tudung kedepan. 


Kalau gitu macam mana nak boost diri, untuk tampil yakin di khalayak ramai ? 🤷🏻‍♀️


Mujur BCF release inner bertali atau Inner Neattie, feel dia lain maciem weii. Kemas, sangat terletak. Adjustable pula tu.


Yang sukakan kekemasan, sangat diwajibkan try Inner Neattie ni. Okies😍

Penilaian produk
- / 5.0
Copy Link
  • 0 Troli Membeli-belah
  • Wishlist
  • Pusat Kupon
  • Informasi
  • Chat
  • Log Masuk / Daftar
  • What's In The Box
  • Kongsi
  • Kembali
  • Kembali Ke Atas
  • ©2024 PG Mall Sdn. Bhd. 200801035285 (836625-K). All Rights Reserved.