Malaysia Leading Online Shopping Marketplace

  • Jual Dengan Kami
  • Ikut Kami Di
  • Notifikasi
    Notifikasi Baharu
  • Help
  • Daftar
  • Log Masuk

Sila Log Masuk untuk melihat produk.

Blank x SyahmiSazli - DREAMY MELON CAR GEL
5.0
1 Penilaian
1 Dijual
/ Per Produk

Penghantaran

Penghantaran Dari
Pahang
Anggaran Penghantaran
Jun 18, 2024 - Jun 25, 2024

Warna

Sila pilih variasi produk terlebih dahulu

Kuantiti

100 Unit lagi
Jumlah
RM 29.9
Gambaran Kedai
Sir Rie Store Online
1 months ago
Produk 5
Pengikut 2
Penilaian 5
Sertai 7 Years Ago
Kadar Pembatalan 0%
Spesifikasi Produk
Category
: Automotive & Motorbike  >  Interior Accessories  >  Air Fresheners
Brand
: BLANK
Model
: CAR GEL
SKU
:
Dimension (Length x Width x Height)
: 5.00 x 5.00 x 5.00
Weight(kg)
: 0.025
Manufacturing Country
: Malaysia
Warranty Type
: No Warranty
Warranty Value
: -
Warranty Description
: -
Hantar Dari
: Pahang

Deskripsi Produk

Pewangi Kereta yang Mi jual.. Jenama Blank.

Ada 3 jenis bauan.

1.Sweet Nectar (Peach)

2.Dreamy Melon (Honeydew)

3.Apple Love (Edisi Syahmi Sazli)

ADA 2 JENIS✨

1. GEL

- Berbentuk gel/jelly , tidak tumpah.

- Tahan 20-30hari.

- Made in Malaysia.

- Menggunakan technology daripada Japan.

- Saiz botol 60ml

-Bau tidak terlalu kuat. Sesuai untuk siapa yg mudah sakit/pening kepala.

Cara Guna: Pastikan buka penutup putih di dalam botol itu. Kalau tak buka, bau tak keluar.

Double tape telah disediakan sebagai pelekat perfume dekat dashboard kereta.

________________________________________________________

2. LIQUID (Cecair)

🍑Yang ni keluaran terbaru Perfume Blank. Sesuai untuk bilik. Bau memang sangat kuat dan tahan lama. Botol dan packaging pun exclusive. Nak letak dalam kereta pun boleh, tapi disarankan letak dalam bonet atau jauh dari pemandu sebab bau terlalu kuat.

🍑Bau manis kemewahan.

🍑Bau tahan 30-45 hari. Walaupun dah kering, jgn buang sbb masih ada bau yg kuat.

🍑50ML

*Apple Liquid tidak berbau terlalu kuat. Insyallah kami akan perbaiki untuk batch akan datang.

Cara penggunaan:

- Buka penutup kayu atas terlebih dahulu.

- Buang penutup plastik kecil di dalam.

- Ambil batang kayu yang telah disediakan dan masukkan ke dalam lubang penutup utama.

- Pasang semula ke dalam botol perfume.

- Liquid akan diserap naik secara automatik.

Tapi kalau nak jimat, tak perlu letak kayu dlm botol. Cuma tebuk penutup plastik tu kecil2.. Nak guna, terbalikkan botol tu biar cecair keluar sikit-sikit.

PERHATIAN: Jangan risau. Yang cecair tu mula2 lepas pasang, mmg kayu tebal atas tu akan serap separuh cecair. Lepastu baru ia akan serap sikit-sikit.

_________________________________________________________

Nak pickup dekat office Mi pun boleh. Waze je Syahmi Sazli Production Office Baru

Penilaian produk
5.0 / 5.0
Copy Link
  • 0 Troli Membeli-belah
  • Wishlist
  • Pusat Kupon
  • Informasi
  • Chat
  • Log Masuk / Daftar
  • What's In The Box
  • Kongsi
  • Kembali
  • Kembali Ke Atas
  • ©2024 PG Mall Sdn. Bhd. 200801035285 (836625-K). All Rights Reserved.