Malaysia Leading Online Shopping Marketplace

  • Jual Dengan Kami
  • Ikut Kami Di
  • Notifikasi
    Notifikasi Baharu
  • Help
  • Daftar
  • Log Masuk

Sila Log Masuk untuk melihat produk.

My Ramadhan Sticker Book
No Rating Yet
0 Dijual
/ Per Produk

Penghantaran

Penghantaran Dari
Pahang
Anggaran Penghantaran
May 18, 2024 - May 25, 2024

Warna

Sila pilih variasi produk terlebih dahulu

Kuantiti

30 Unit lagi
Jumlah
RM 29
Gambaran Kedai
Yuhmico
1 months ago
Produk 13
Pengikut 6
Penilaian 5
Sertai 2 Years Ago
Kadar Pembatalan 0%
Spesifikasi Produk
Category
: Books & Media  >  Educational Book
Brand
: Not Specified
Model
: Not Specified
SKU
:
Dimension (Length x Width x Height)
: 21.00 x 24.00 x 5.00
Weight(kg)
: 0.5
Manufacturing Country
: Malaysia
Warranty Type
: No Warranty
Warranty Value
: -
Warranty Description
: -
Hantar Dari
: Pahang

Deskripsi Produk

My Ramadhan Sticker Book

Boleh ke suruh anak kecil ni puasa ye? Jawapannya boleh!

Siapa ada anak yang berumur 5-7 tahun dan baru nak belajar puasa? Angkat tangan?! ??‍♀️

Boleh ke suruh anak kecil ni puasa ye? Jawapannya boleh! Tapi jangan paksa tau. Cerita tentang Ramadan santai-santai je, bagi anak rasa “The feeling of Ramadhan” tu, bestnya Ramadhan! ?

Buku sticker ni kami design khas untuk encourage anak-anak puasa, solat 5x sehari, zikir dan buat baik….Jadi bila anak-anak tampal sticker, dia boleh nampak “eh hari ni tak solat Asar, esok nak try complete kan 5 waktu lah”

Jadi anak-anak boleh improve dari hari ke hari… inshaaAllah.. ingat ya, untuk anak kecil, puasa half-day sahaja dah sangat memadai ?

Apa yang bestnya buku ini :

? Material glossy paper dan high quality
? Saiz A4 (landscape), saiz ni just nice utk anak-anak bawa pegi mana-mana
? 270 sticker: Sticker semua datang dgn info-info mcm hadith, fun facts dan Al-Quran
? 16 muka surat

Dah ada check list Ramadhan macam ni, mmg mudah ibuayah nak pantau dan didik anak-anak untuk berpuasa sejak dari kecil…satu set buku ni berharga RM29.00, dapatkan daripada ejen mommy happy seluruh Malaysia‼️

#usahawanmommyhappy
#myramadhanstickerbook

Penilaian produk
- / 5.0
Copy Link
  • 0 Troli Membeli-belah
  • Wishlist
  • Pusat Kupon
  • Informasi
  • Chat
  • Log Masuk / Daftar
  • What's In The Box
  • Kongsi
  • Kembali
  • Kembali Ke Atas
  • ©2024 PG Mall Sdn. Bhd. 200801035285 (836625-K). All Rights Reserved.