Malaysia Leading Online Shopping Marketplace

  • Jual Dengan Kami
  • Ikut Kami Di
  • Notifikasi
    Notifikasi Baharu
  • Help
  • Daftar
  • Log Masuk

Sila Log Masuk untuk melihat produk.

‼️💯ORI HQ‼️GRAPESEED OIL LUVLY OIL (MINYAK ANGGUR) | GLOWY SERUM |5g FILTER CREAM | CANDY PUDING MONTOX🔥🔥
No Rating Yet
0 Dijual
/ Per Produk

Penghantaran

Penghantaran Dari
Kuala Lumpur
Anggaran Penghantaran
Jun 24, 2024 - Jul 01, 2024

Warna

Product

Sila pilih variasi produk terlebih dahulu

Kuantiti

2 Unit lagi
Jumlah
RM 18.9
Gambaran Kedai
CekTi International
4 minutes ago
Produk 43
Pengikut 3
Penilaian 0
Sertai Within a Year
Kadar Pembatalan 0%
Spesifikasi Produk
Category
: Health & Beauty  >  Skincare  >  Serum & Essence
Brand
: Berry Stoberry
Model
: Berry Stoberry GSO
SKU
: Berry Stoberry GSO-Candy Puding Montox
Dimension (Length x Width x Height)
: 10.00 x 10.00 x 10.00
Weight(kg)
: 0.2
Manufacturing Country
: Not Specified
Warranty Type
: No Warranty
Warranty Value
: -
Warranty Description
: -
Hantar Dari
: Kuala Lumpur

Deskripsi Produk
Kami Leader Sah Hq yg jual hanya produk ori Hq. Cari saja fb/tik tok:Cek Ti jenis roll besi na..confirm ori dan jenis limited edition pun ada STOK BARU ‼️READY STOCK Confirm Puas hati. 💯 Original Hq. Fake kami rak jual na😅 Sebab tu harga maintain mcm harga Hq. Pegang amanah. Sebab kami nak keberkatan dalam berniaga . Bila berkat, muka customer pun berseri seri. “Bila pakai produk yg bukan haram, maka sucilah diri pengguna.”. Jangan tanya kami mcm mana nak tau produk fake ke tidak sebab ramai duk beli hat murah cari kami balik sbb muka rosak dah.. ❤️❤️VIRAL VIRAL 😍 Grapeseed oil ni bagus untuk kulit anda.❤️ sekali cuba pasti nak try lagi. jangan lepaskan peluang untuk dptkan okay😘😘😘 LUVLY BEAUTY GRAPESEED OIL || MINYAK BIJI ANGGUR 🍇 🍇kaya dengan vitamin dan minyak kelapa dara 🍇 merupakan minyak biji anggur yang mampu memberi kesan 50x ganda lebih dari vitamin E dan 20x ganda lebih baik dari vitamin C 🍇 minyak biji anggur ini merupakan di antara minyak kecantikan yang terbaik didunia. Ia mudah meresap ke dalam kulit Kebaikan minyak biji anggur 🍇 mengurangkan kedutan dan melembutkan kulit 🍇 sebagai pelindung sinaran UV 🍇 mengurangkan keletihan pada bawah mata 🍇 baik untuk membasmi jerawat 🍇 sebagai pelembab bibir, siku, lutut dan boleh digunakan sebagai perapi rambut 🍇 sebagai alas solekan . Boleh dïgunakan sebelum bermekap (sebelum pakai krim harian sebelum pakai foundation atau serum) 🍇 sangat sesuai untuk kulit berminyak 🍇 mampu mengurangkan penghasilan minyak semulajadi pada wajah Cara-cara penggunaan 🍇 hanya perlu roll tempat yang bermasalah 🍇 gosok pada seluruh wajah 🍇 bahagian bawah mata sangat digalakkan untuk menghilangkan sembab bawah mata 🍇 roll pada jerawat untuk mengecutkan jerawat dan roll pada parut untuk memudarkan kesan parut #grapeseedoilberrystoberry #grapeseedoil #luvlyoil #berrystobery #teamjerungcekti💚 #grapeseedviral #realhq😍 #confirmjadi❤️❤️❤️ #original #cekti
Penilaian produk
- / 5.0
Copy Link
  • 0 Troli Membeli-belah
  • Wishlist
  • Pusat Kupon
  • Informasi
  • Chat
  • Log Masuk / Daftar
  • What's In The Box
  • Kongsi
  • Kembali
  • Kembali Ke Atas
  • ©2024 PG Mall Sdn. Bhd. 200801035285 (836625-K). All Rights Reserved.