Malaysia Leading Online Shopping Marketplace

  • Jual Dengan Kami
  • Ikut Kami Di
  • Notifikasi
    Notifikasi Baharu
  • Help
  • Daftar
  • Log Masuk

Sila Log Masuk untuk melihat produk.

Habis
WAWA SUNSCREEN GIFT SET (2 pcs)
No Rating Yet
3 Dijual
/ Per Produk

Penghantaran

Penghantaran Dari
Selangor
Anggaran Penghantaran
Jul 15, 2024 - Jul 22, 2024

*Maaf, produk ini sudah tidak dijual lagi !

Gambaran Kedai
EED BEAUTY SHOP
57 minutes ago
Produk 24
Pengikut 148
Penilaian 5
Sertai 3 Years Ago
Kadar Pembatalan 0%
Spesifikasi Produk
Category
: Health & Beauty  >  Skincare  >  Suncreen & Aftersun
Brand
: WAWA COSMETICS
Model
: 77
SKU
: 33
Dimension (Length x Width x Height)
: 3.00 x 3.00 x 3.00
Weight(kg)
: 1
Manufacturing Country
: Malaysia
Warranty Type
: No Warranty
Warranty Value
: -
Warranty Description
: -
Hantar Dari
: Selangor

Deskripsi Produk

Sunscreen tak penting ??? 

Sebelum mindset kita salah, baik kita buat research dulu. Takut nanti menyesal dikemudian hari ?

Dalam banyak banyak skincare, sunscreen lah skincare paaaaaling penting !! 

Why ? 

Tanpa sunscreen, cahaya matahari boleh cancel balik semua kebaikan yang ada pada toner, moisturiser, serum dan lain lain. 

So terdedahlah kepada kesan kesan diatas ????

Ghisau kan ?? ??
.



Special texture sunscreen for you guys ??

Yes its lotion but bukan sebarang lotion yang kita selalu tengok tu tau. Wawa punya special sikit khas untuk u guys !! 

Lotion but creamy and thin !! Yang bestnya bila apply dekat skin rasa sangat sangat moist and sejukkk je muka ni ??

Yang penting apply two finger tips je tau, itu kadar yang mencukupi untuk whole face kita. Jangan terlalu kurang dan terlalu lebih yaa ?

Yang dah pernah try mesti faham keistimewaan wawa sunscreen ni 

Penilaian produk
- / 5.0
Copy Link
  • 0 Troli Membeli-belah
  • Wishlist
  • Pusat Kupon
  • Informasi
  • Chat
  • Log Masuk / Daftar
  • What's In The Box
  • Kongsi
  • Kembali
  • Kembali Ke Atas
  • ©2024 PG Mall Sdn. Bhd. 200801035285 (836625-K). All Rights Reserved.