Malaysia Leading Online Shopping Marketplace

  • Jual Dengan Kami
  • Ikut Kami Di
  • Notifikasi
    Notifikasi Baharu
  • Help
  • Daftar
  • Log Masuk

Sila Log Masuk untuk melihat produk.

This seller is currently on vacation.
Tragedi Novel Fixi
No Rating Yet
0 Dijual
/ Per Produk

Penghantaran

Penghantaran Dari
Johor
Anggaran Penghantaran
Jul 13, 2024 - Jul 20, 2024

Warna

Sila pilih variasi produk terlebih dahulu

Kuantiti

1 Unit lagi
Jumlah
RM 24.9
Gambaran Kedai
Aida Online Shoppe
On Vacation
Produk 71
Pengikut 1
Penilaian 0
Sertai 6 Years Ago
Kadar Pembatalan 0%
Spesifikasi Produk
Category
: Books & Media  >  Fiction book
Brand
: Not Specified
Model
: Not Specified
SKU
: 9789672328636
Dimension (Length x Width x Height)
: 18.50 x 12.00 x 2.00
Weight(kg)
: 0.24
Manufacturing Country
: Not Specified
Warranty Type
: No Warranty
Warranty Value
: -
Warranty Description
: -
Hantar Dari
: Johor

Deskripsi Produk
“Sorry kacau abang. Tapi kita ada masalah sikit dengan client malam ni.”

“Masalah apa?”

“Encik Gha ar tak jadi buat ritual, sebab dia tak nak tengok roh anak dia dalam keadaan yang tak baik. Cik Hasya pulak, tak ada barang daripada waris yang sedarah sedaging. Sebab dia anak yatim piatu. Dia tak tau mak bapak dia siapa.”

“Kalau macam tu, cancel sajalah dua-dua. Jom kita balik,” kata Mokhsen sambil mengangkat sebelah lutut, sedia untuk bangun dari silanya.

“Jap! Diorang ada suggest satu benda. Andika pun tak pasti boleh ke tak. Sebab tu nak tanya abang dulu...”

“Apa dia?” Mokhsen kembali bersila.
Penilaian produk
- / 5.0
Copy Link
  • 0 Troli Membeli-belah
  • Wishlist
  • Pusat Kupon
  • Informasi
  • Chat
  • Log Masuk / Daftar
  • What's In The Box
  • Kongsi
  • Kembali
  • Kembali Ke Atas
  • ©2024 PG Mall Sdn. Bhd. 200801035285 (836625-K). All Rights Reserved.