Malaysia Leading Online Shopping Marketplace

  • Jual Dengan Kami
  • Ikut Kami Di
  • Notifikasi
    Notifikasi Baharu
  • Help
  • Daftar
  • Log Masuk

Sila Log Masuk untuk melihat produk.

Habis
This seller is currently on vacation.
NARINAR ROSE LOVE ESSENTIAL OILS
No Rating Yet
0 Dijual
/ Per Produk

Penghantaran

   Penghantaran Percuma
Penghantaran percuma East Malaysia untuk pesanan melebihi RM 0.00

Penghantaran Dari
Selangor
Anggaran Penghantaran
Jul 24, 2024 - Jul 31, 2024

*Maaf, produk ini sudah tidak dijual lagi !

Gambaran Kedai
Mama Jannah Online shop
On Vacation
Produk 10
Pengikut 13
Penilaian 4.9
Sertai 3 Years Ago
Kadar Pembatalan 0%
Spesifikasi Produk
Category
: Health & Beauty  >  Bath & Body  >  Aromatherapy
Brand
: NARINAR MALAYSIA
Model
: Not Specified
SKU
: RSL
Dimension (Length x Width x Height)
: 0.12 x 0.07 x 0.12
Weight(kg)
: 0.5
Manufacturing Country
: Malaysia
Warranty Type
: No Warranty
Warranty Value
: -
Warranty Description
: -
Hantar Dari
: Selangor

Deskripsi Produk

R.O.S.E -. L.O.V.E. membantu mengawal Stress & Keseimbangan Hormon NARINAR ada formula edisi khas untuk ibu, isteri dan wanita hebat yang diberi nama R.O.S.E. Love. Rose = Relax, Optimist, Serene dan Energise. Apa fungsi ROSELOVE ni? Bantu seimbangkan hormon. Kurangkan stress. Tingkatkas rasa sayang. Bagi aura positif. Sentiasa bersemangat dan optimist. Best kann Bila hormon dan emosi terjaga, indirectly seri wajah pun bersinar sinar tau. Awet muda gitu Narinar ROSELOVE ni khas di blend dengan 4 essential oils utama. Bahan-bahan premium ni khas untuk bagi wanita rasa kestabilan emosi dan seimbangkan hormon wanita yang kekadang jadi kucar-kacir tu. Barulah mommies nampak lebih muda bila hidup kurang tekanan dan emosi positif yang tinggi kan? Nak tahu kenapa bahan-bahan ini boleh ubah hidup mommies 360 darjah? Meh jomms Akak share. 1. Rose Rose ni digunakan oleh orang Mesir untuk dapatkan kulit yang cantik. Dalam masa yang sama bunga ini menaikkan mood, kurangkan kelesuan dan bagi keseimbangan emosi. 2. Lavender Minyak pati lavender telah digunakan lebih dari 2,500 tahun yang lalu. Manfaat anti-stress dan takyah sangkal lagi. Menurut kajian pada tahun 2013, Lavender digunakan untuk mengubati migraine, tekanan, gemuruh dan stress. 3. Grapefruit Aroma grapefruit yang beri kesegaran mampu kurangkan stress. Buah yang kaya dengan antioksidan dan phytochemicals ini akan kurangkan tekanan oksidatif. 4. Bergamot Minyak pati bergamot terkenal dengan minyak pati yang mampu tingkatkan keyakinan diri dan naikkan mood. Bergamot juga terkenal untuk mengurangkan tekanan dan kebimbangan. Formula edisi khas ini juga, membantu seimbangkan horman mommies especially lepas bersalin. Kesegaran citus dari grapefruit dan bergamot mampu bangkitkan mood dan bagi emosi positif. Wangian lembut dari Rose yang dan Lavender pulak bagi kesan relax dan stabilkan emosi. Mommies akan rasa lebih optimistik sehingga tempoh berpantang tu mudah je nak habiskan. Sekarang dah tahukan kenapa formula edisi khas yang diberi nama ROSELOVE ini sangat bantu wanita kurangkan tekanan? Alaa dah tak rahsia dah kan. Hehe. Wajib dapatkan Narinar RoseLove okeh!

Penilaian produk
- / 5.0
Copy Link
  • 0 Troli Membeli-belah
  • Wishlist
  • Pusat Kupon
  • Informasi
  • Chat
  • Log Masuk / Daftar
  • What's In The Box
  • Kongsi
  • Kembali
  • Kembali Ke Atas
  • ©2024 PG Mall Sdn. Bhd. 200801035285 (836625-K). All Rights Reserved.