Malaysia Leading Online Shopping Marketplace

  • Jual Dengan Kami
  • Ikut Kami Di
  • Notifikasi
    Notifikasi Baharu
  • Help
  • Daftar
  • Log Masuk

Sila Log Masuk untuk melihat produk.

Habis
This seller is currently on vacation.
NARINAR DEEP MUST-CLE
No Rating Yet
0 Dijual
/ Per Produk

Penghantaran

   Penghantaran Percuma
Penghantaran percuma East Malaysia untuk pesanan melebihi RM 0.00

Penghantaran Dari
Selangor
Anggaran Penghantaran
Jul 13, 2024 - Jul 20, 2024

*Maaf, produk ini sudah tidak dijual lagi !

Gambaran Kedai
Mama Jannah Online shop
On Vacation
Produk 10
Pengikut 13
Penilaian 4.9
Sertai 3 Years Ago
Kadar Pembatalan 0%
Spesifikasi Produk
Category
: Health & Beauty  >  Bath & Body  >  Aromatherapy
Brand
: NARINAR MALAYSIA
Model
: Not Specified
SKU
: DPM
Dimension (Length x Width x Height)
: 0.12 x 0.06 x 0.12
Weight(kg)
: 0.5
Manufacturing Country
: Malaysia
Warranty Type
: No Warranty
Warranty Value
: -
Warranty Description
: -
Hantar Dari
: Selangor

Deskripsi Produk

. Narinar Deep Must-cle khas untuk dewasa. Perlu dijauhkan dari bayi & kanak-kanak. . 2. Kandungan minyak pati dalam Narinar Deep Must-cle ni, khas untuk beri sensasi warm dan kelegaan otot & sendi. Disebabkan kandungan minyak pati sangat pekat dan potent, jangan guna secara berlebihan okay. 1-2 titik dah mencukupi. . Okay, then macam mana pula cara nak guna? . Nota penting : Mulakan dengan ‘patch test’ jika anda memiliki kulit yang sensitive. . 1. Topikal : Titiskan 1-2 titik Narinar Deep Must-cle di kawasan yang tak selesa. Ratakan. 2. Warm compress: Tambahkan 3-5 titis Narinar Deep Must-cle pada ‘warm compress’ untuk bantu galakkan peredaran darah di sekitar otot dan sendi. 3. Kurangkan ketagihan rokok : Diffuse Narinar Deep Must-cle atau deep inhale secara terus apabila rasa ketagihan. . Best kan? Sebab boleh digunakan dengan pelbagai cara. Sangat bermanfaat, sungguh menjimatkan, dan semestinya berbaloi.

Penilaian produk
- / 5.0
Copy Link
  • 0 Troli Membeli-belah
  • Wishlist
  • Pusat Kupon
  • Informasi
  • Chat
  • Log Masuk / Daftar
  • What's In The Box
  • Kongsi
  • Kembali
  • Kembali Ke Atas
  • ©2024 PG Mall Sdn. Bhd. 200801035285 (836625-K). All Rights Reserved.