Malaysia Leading Online Shopping Marketplace

  • Jual Dengan Kami
  • Ikut Kami Di
  • Notifikasi
    Notifikasi Baharu
  • Help
  • Daftar
  • Log Masuk

Sila Log Masuk untuk melihat produk.

SUNSCREEN SPF 50 WHITENING INSTANT FACE and BODY
5.0
31 Penilaian
167 Dijual
/ Per Produk

Penghantaran

   Penghantaran Percuma
Potongan penghantaran sehingga RM 4.50 di West Malaysia untuk pesanan melebihi RM 50.00

Penghantaran Dari
Selangor
Anggaran Penghantaran
May 25, 2024 - Jun 01, 2024

Warna

SUNSCREEN spf 50 +

Sila pilih variasi produk terlebih dahulu

Kuantiti

20 Unit lagi
Jumlah
RM 35
Gambaran Kedai
EED BEAUTY SHOP
16 hours ago
Produk 25
Pengikut 144
Penilaian 5
Sertai 3 Years Ago
Kadar Pembatalan 0%
Spesifikasi Produk
Category
: Health & Beauty  >  Skincare  >  Suncreen & Aftersun
Brand
: wawa cosmetics
Model
: 16
SKU
: 11
Dimension (Length x Width x Height)
: 10.00 x 10.00 x 10.00
Weight(kg)
: 0.3
Manufacturing Country
: Malaysia
Warranty Type
: No Warranty
Warranty Value
: -
Warranty Description
: -
Hantar Dari
: Selangor

Deskripsi Produk

Sunscreen tak penting ??? 

Sebelum mindset kita salah, baik kita buat research dulu. Takut nanti menyesal dikemudian hari ?

Dalam banyak banyak skincare, sunscreen lah skincare paaaaaling penting !! 

Why ? 

Tanpa sunscreen, cahaya matahari boleh cancel balik semua kebaikan yang ada pada toner, moisturiser, serum dan lain lain. 

So terdedahlah kepada kesan kesan diatas ????

Ghisau kan ?? ??
.



Special texture sunscreen for you guys ??

Yes its lotion but bukan sebarang lotion yang kita selalu tengok tu tau. Wawa punya special sikit khas untuk u guys !! 

Lotion but creamy and thin !! Yang bestnya bila apply dekat skin rasa sangat sangat moist and sejukkk je muka ni ??

Yang penting apply two finger tips je tau, itu kadar yang mencukupi untuk whole face kita. Jangan terlalu kurang dan terlalu lebih yaa ?

Yang dah pernah try mesti faham keistimewaan . #sunscreen #eedentrepreneurswawa sunscreen ni 

Penilaian produk
5.0 / 5.0
Copy Link
  • 0 Troli Membeli-belah
  • Wishlist
  • Pusat Kupon
  • Informasi
  • Chat
  • Log Masuk / Daftar
  • What's In The Box
  • Kongsi
  • Kembali
  • Kembali Ke Atas
  • ©2024 PG Mall Sdn. Bhd. 200801035285 (836625-K). All Rights Reserved.