Malaysia Leading Online Shopping Marketplace

  • Sell With Us
  • Follow Us On
  • Notifications
    Recently Received Notifications
  • Sign Up
  • Login

Please Login to see product.

Sold Out
Promosi Set Anak Kebal dan Set Anak Kuat
No Rating Yet
0 Sold
/ Per Item

Color

Set Anak

Please select product variation first

Quantity

0 Items Left

SOLD OUT

Store Overview
Products 11
Followers 0
Rating 0
Joined 2 Months Ago
Cancellation Rate 0%
Product Specification
Category
: Health & Beauty  >  Dietary Supplements  >  Immunity
Brand
: Olive House
Model
: Not Specified
SKU
:
Dimension (Length x Width x Height)
: 30.00 x 30.00 x 25.00
Weight(kg)
: 4.5
Manufacturing Country
: Malaysia
Warranty Type
: No Warranty
Warranty Value
: -
Warranty Description
: -
Ship From
: Selangor

Product Description
ANAK ASYIK DEMAM, MAK AYAH TERTEKAN TIAP HARI KENA APPLY EL


.
Musim batuk demam ni, rasa tak tentu arah ibu – ibu bekerjaya bila kena sembur dengan bos sebab kerap sangat apply EL bila anak-anak tak sihat.

Sekarang ni memang musim demam sebab virus virus bermaharajalela. Yang paling merisaukan kalau dijangkiti INFLUENZA. Kalau anak anak ada simptom ni kita sebagai ibu bapa kena lah berhati hati.

✅ Demam
✅ Batuk berkahak
✅ Selesema

Set ANAK KEBAL insyaAllah boleh menyelesaikan masalah sakit anak-anak. Bagi yang nak mencuba InsyaAllah boleh cuba Set ANAK KEBAL yang hanya menggunakan bahan semulajadi sahaja. 

Set ANAK KEBAL ni terdapat :-

✅ Minyak Zaitun Olivie 30X Plus 250ml
✅ Madu Gunung Kyrgyzstan 350gram
🆓 Minyak Habbatussauda 50ml
🆓 Sari Cuka Tin 250ml

Set ANAK KUAT pula terdiri :
✅ Minyak Zaitun Olivie 30X Plus 250ml
🆓 Sari Cuka Tin 250ml

Yes, 4 bahan ini sahaja InsyaAllah dapat membantu. Jadi tak risau jika ubat kat farmasi/klinik habis. Ini adalah remedi semulajadi yang mesti ada di setiap rumah.

Kalau nak cuba, boleh beli sinergi produk ni di:

Jangan risau, produk-produk ni dah terbukti secara saintifik. Buktinya :-

▶️ Dalam minyak zaitun ada Hydroxytyrosol (HT), sebatian fenolik molekul kecil (yang terkandung dalam minyak zaitun serta ekstrak daun zaitun), berfungsi menyahaktifkan virus influenza A termasuk subjenis H1N1, H3N2, H5N1 dan H9N2. _(Yamada et al., 2009)_

▶️ Asid asetik yang terdapat dalam sari cuka tin menyebabkan ketidakaktifan glikoprotein  (terdapat pada permukaan virus influenza)  _(Fraise et la., 2009)_

▶️ Habbatussauda & madu pula ada peranan antivirus disamping menyokong sistem imuniti tubuh. _(Prawiro et al., 2021)_ 
.
.
#OliveHouse
#AafiyatLifestyle
#Anakdemam 
#AnakKebal 
#Influenza
#Olivie30XPlus 
#SariCukaTin 
#Habbatussauda 
#MaduGunung
Product Review
- / 5.0
  • 0 Shopping Cart
  • Wishlist
  • Voucher Center
  • Information
  • Chat
  • Login / Signup
  • What's In The Box
  • Share
  • Back
  • Back To Top
  • ©2022 PG MALL. All Rights Reserved.