Malaysia Leading Online Shopping Marketplace

  • Jual Dengan Kami
  • Ikut Kami Di
  • Notifikasi
    Notifikasi Baharu
  • Help
  • Daftar
  • Log Masuk

Sila Log Masuk untuk melihat produk.

SR Turnip Cake Powder 日正蘿蔔糕粉 (500g)
No Rating Yet
0 Dijual

/ Per Produk

Penghantaran

Penghantaran Dari
Mainland China
Anggaran Penghantaran
Oct 06, 2024 - Oct 27, 2024

Warna

Sila pilih variasi produk terlebih dahulu

Kuantiti

999 Unit lagi
Jumlah
RM 41.47
Gambaran Kedai
Ashley international
2 minutes ago
Produk 40854
Pengikut 47
Penilaian 4.8
Sertai 7 Months Ago
Kadar Pembatalan 0%
Spesifikasi Produk
Category
: Groceries & Pets  >  Cooking & Baking  >  Baking Powder & Soda
Brand
: NoBrand
Model
: Not Specified
SKU
: 135088750020
Dimension (Length x Width x Height)
: 10.00 x 15.00 x 20.00
Weight(kg)
: 1
Manufacturing Country
: Not Specified
Warranty Type
: No Warranty
Warranty Value
: -
Warranty Description
: -
Hantar Dari
: Mainland China

Deskripsi Produk
[Sun Right Turnip Cake Powder]


●Perfect flour mix for homemade turnip cake (Hong Kong-style), Hakka/Teochew-style steamed cakes, etc.


●Sun Right Turnip Cake Powder is formulated to form easily for your convenience.


●International Quality Assurance Certification


●Do not place in direct sunlight and damp places. Use soon after opening for best quality.


●Product of Taiwan





[日正蘿蔔糕粉]


●國際品保認證


●偏港式蘿蔔糕口感


●結合度較好、容易成形


●用途為碗粿、發糕、米苔目等


●請注意!勿放置在陽光直射與潮濕處,拆封後,請儘速使用完畢,以防變質


●台灣製造





蘿蔔糕(菜頭粿)調理方法


材料:蘿蔔糕粉500公克、白蘿蔔1大條(約1斤)、冷水1200c.c.(分成兩部分,一部份用來煮蘿蔔,另一部份用來調勻在來粉)、鹽適量。


調理程序


(1)將白蘿蔔去皮刨成絲,加700c.c.(約5杯量米杯)的水煮至熟爛,加鹽調味後熄火。


(2)將剩餘500c.c.(約3.5杯量米杯)的水與蘿蔔糕粉攪勻。


(3)將步驟(1)熄火後馬上倒入(2)中迅速攪勻(呈現糊狀)。


(4)放入蒸籠中,用大火蒸40分鐘即可。


(5)待冷卻後,放入冰箱冷藏,食用時切塊煎過,再沾上醬油膏,風味更佳。


※依個人喜好做適當調整烹煮時間
Penilaian produk
- / 5.0
Copy Link
  • 0 Troli Membeli-belah
  • Wishlist
  • Pusat Kupon
  • Informasi
  • Chat
  • Log Masuk / Daftar
  • What's In The Box
  • Kongsi
  • Kembali
  • Kembali Ke Atas
  • ©2024 PG Mall Sdn. Bhd. 200801035285 (836625-K). All Rights Reserved.