Malaysia Leading Online Shopping Marketplace

  • Jual Dengan Kami
  • Ikut Kami Di
  • Notifikasi
    Notifikasi Baharu
  • Help
  • Daftar
  • Log Masuk

Sila Log Masuk untuk melihat produk.

WAWA TINTED SUNSCREEN
No Rating Yet
2 Dijual
/ Per Produk

Penghantaran

Penghantaran Dari
Selangor
Anggaran Penghantaran
Jul 17, 2024 - Jul 24, 2024

Warna

Sila pilih variasi produk terlebih dahulu

Kuantiti

8 Unit lagi
Jumlah
RM 37
Gambaran Kedai
EED BEAUTY SHOP
1 days ago
Produk 24
Pengikut 148
Penilaian 5
Sertai 3 Years Ago
Kadar Pembatalan 0%
Spesifikasi Produk
Category
: Health & Beauty  >  Skincare  >  Suncreen & Aftersun
Brand
: WAWA COSMITUC
Model
: Not Specified
SKU
: 2
Dimension (Length x Width x Height)
: 10.00 x 10.00 x 10.00
Weight(kg)
: 0.3
Manufacturing Country
: Malaysia
Warranty Type
: No Warranty
Warranty Value
: -
Warranty Description
: -
Hantar Dari
: Selangor

Deskripsi Produk

𝑨𝒑𝒂 𝒃𝒆𝒛𝒂 π‘Ύπ’‚π’˜π’‚ 𝑺𝒖𝒏𝒔𝒄𝒓𝒆𝒆𝒏 π’šπ’‚π’π’ˆ 𝒅𝒖𝒍𝒖 π’…π’†π’π’ˆπ’‚π’ π’šπ’‚π’π’ˆ π’”π’†π’Œπ’‚π’“π’‚π’π’ˆ?


Actually 2 sunscreen ni berbeza tau, sebelum ni dia bertekstur gel based cream, ada 50spf PA++++ dan tak ada langsung warna, tak macam Tinted Sunscreen terbaru ia hanya beri memberi efek β€œTone up .β€œ 


So untuk tinted sunscreen ni tekstur dia berbentuk liquid foundation and sesuai untuk kegunaan harian & ada 35spf PA+++. 


Korang pakai tu memang terus boleh jadi foundation, cuma depends pada korang sama ada nak apply sunscreen macam biasa atau baru apply tinted sunscreen untuk perlindungan lebih lama. Mana-mana pun boleh. Tapi if nak lebih berkesan, better pakai lah dua dua supaya lebih terjaga. 


So korang prefer yang macam mana? pakai satu ke pakai dua? 


Oh tinted suncreen ni ada 2 code tau.


βœ… Light 

βœ… Natural

βœ… 30ml

βœ… RM37.00


Penilaian produk
- / 5.0
Copy Link
  • 0 Troli Membeli-belah
  • Wishlist
  • Pusat Kupon
  • Informasi
  • Chat
  • Log Masuk / Daftar
  • What's In The Box
  • Kongsi
  • Kembali
  • Kembali Ke Atas
  • Β©2024 PG Mall Sdn. Bhd. 200801035285 (836625-K). All Rights Reserved.