Malaysia Leading Online Shopping Marketplace

Women Love Mamadil Original

No Rating Yet
3 Sold
RM 140.00 / Per Item

Color

Plase select product variation first


Quantity

2 Items Left

Total :
RM 140.00

Store Overview


Farmasi Greenlife
12 hours ago
Products 55 Joined 5 Months Ago
Followers 21 Cancellation Rate 0%
Rating 4.8

Product Specification


Category
: Health & Beauty  >  Dietary Supplements  >  Beauty Suppliments
Brand
: MAMADIL
Model
: Not Specified
SKU
:
Dimension (Length x Width x Height)
: 10.50 x 2.00 x 6.00
Weight(KG)
: 0.50
Manufacturing Country
: Malaysia
Warranty Type
: No Warranty
Warranty Value
: -
Warranty Description
: -
Ship From
: Kedah

Product Description


1)Siapa yg boleh ambil WOMEN LOVE?  - Wanita belum berkahwin 18 ke atas. - Wanita sudah berkahwin khasnya yg sudah beranak pinak. - Ibu menyusu & dalam pantang (pastikan bayi telah sembuh dari jaundis) - WANITA SAHAJA. 2)Apa pantang larang Women Love? -Pantang untuk IBU MENGANDUNG SAHAJA.  -Kami syorkan elakkan ais & minuman berkafein kerana ianya melambatkan proses perubahan. 5)Orang belum kahwin boleh ambil tak? saya tengok mostly testimoni yang dah berkahwin,,hee? -boleh awak, tak ada masalah as long as awak perempuan..seawal 20 tahun boleh ambil woman love..sampai umur 50 tahun ke atas pon boleh tau..maintain awet mudaa gituh 9)saya baru lepas bersalin and dalam proses berpantang, boleh ambil woman love?? ya boleh awak, sebaik sahaja berpantang..hari pertama dah boleh ambil woman love daa.. sangat membantu mempercepatkan recover luka bersalin itu. 10)kalau nak ambil dengan suplement lain macam jamu boleh? boleh tapi jarakkan 3 jam ya.. 11)saya peminum tegar coffee, tak boleh elak coffe pagi2 mesti minum tapi makan woman love tak boleh minum coffe kan? okay sedia sudah maklum, coffe ada bahan active yang akan mengurangkan absorb collagen dalam tubuh anda,tapi kalau kes macam ni, anda minum coffe pagi, makan woman love malam sebelum tido ya..muktamad. 12)Women Love ada KKM & HALAL tak? - Alhamdulillah  ada sijil HALAL dan untk kkm woman love diklasifikasi sbg makan tambahan bukan ubat2tan atau skincare jadi tidak memerlukan nombor notifikasi atau MAL. BOLEH LIHAT SRCEENSHOT EMAIL produk mamadil mendapat sijil MESTI kerana pengeluar produk mamadil adalah team pharmasi y bertauliah (MEDIKEL) y mempunyai kilang bertaraf gmp. 13)Ibu mengandung kenapa tak boleh makan? ibu pangtang@ breastfeed boleh makan tak? -KERANA KANDUNGAN WL ADALAH CAMPURAN HERBA, tidak digallakn kerana campuran herba panas boleh effect bayi dalam kandungan, plus campuran manjakani dikuatiri menyebabkan otot rahim anda menjadi ketat dan menyukarkan proses bersalin normal. ibu bf atau berpantang boleh makan utk merawat luka bersalin dan membanyakkan susu badan ibu tapi SELEPAS ANAK BEBAS DEMAM KUNING. 14) Kenapa Anti Aging Supplement@semua produk makan MAMADIL jika sanchet  terbuka @ tumpah dibiarkan lama..ia tak dihurung semut? . . KERANA: Kami TAK GUNAKAN GULA sebagai pemanis. Kami gunakan DEXTROSE.  Sgt bagus & selamat tp bahan mentahnya sedikit mahal. .Oleh kerana itu,bila ada yg  bertanya kenapa produk MAMADIL mahal sikit? Sbb utamanya ialah..KAMI TAK GUNA BAHAN KANDUNGAN TANGKAP MUAT. . #supplementputih #supplementkurus #womenloveoriginal #womenlovemurah


Product Review


reviews

- / 5.0


  • Browsing History
  • Official Store
  • 0 Shopping Cart
  • Wishlist
  • Voucher Center
  • Information
  • Chat
  • Login / Signup
  • What's In The Box
  • Share
  • Back
  • Back To Top
  • ©2021 PG MALL. All Rights Reserved.