Malaysia Leading Online Shopping Marketplace

Store Overview

Sold by mscor

4

Products

15 Months Ago

Joined

Product Specification


Category
: Health & Beauty  >  Dietary Supplements  >  Skin Nourishment
Brand
: Not Specified
Model
: Not Specified
SKU
: PMX1
Dimension (Length x Width x Height)
: 7.00 x 18.00 x 16.00
Weight(KG)
: 0.80

Product Description


PrunMax3 pati buah-buahan yang yang diimport terus dari negara-negara Eropah kaya dengan anti oksida rahsia Kesihatan Dan Kejelitaan Sebenar. Gabungan enam bahan berkhasiat yang mencipta formula kesihatan berkesan dan sesuai untuk pelbagai peringkat umur.

Ia mengaktifkan serta berupaya meningkatkan aktiviti pembaharuan atau penghasilan semula menggantikan sel tubuh yang telah rosak akibat kecederaan dan faktor usia dengan menghasilkan antibodi terbaik.

Ramuan Utama:
Prune, Acerola, Pomegranate, Garcinia Cambogia, Ekstrak Citrus dan Madu Asli

Khasiat Utama
==========
?Anti-oksida yang mampu mencegah penyakit kanser.
?Menghalang sel dalam badan dari mengalami kerosakan dan mencegah bahan radikal bebas yang merbahaya.
?Berupaya memulihkan sistem kardiovaskular, risiko penyakit jantung, strok dan kolestrol tinggi serta mengawal diabetis, meningkatkan sistem imunisasi badan serta melegakan penyakit sendi. Mengandungi bahan ohytonutrient yang boleh melambatkan proses pengoksidaan kolestrol yang tidak baik iaitu satu proses yang berperanan dalam pertumbuhan penyakit jantung.
?Sel Stem buah mampu memberi kesan positif kepada manusia kerana ia berupaya memperbaiki tisu dan sel dalam badan di samping menggalakkan penghasilan sel baru.
?Berupaya melambatkan proses penuaan.
?Mengandungi sel tisu Malus PhytoCellTec Domestica pada sel stem pokoknya untuk membantu melindungi sel induk kulit manusia daripada unsur yang boleh merosakkan kulit seperti sinaran ultra ungu (UV).
?Bertindak mencantikkan kulit, sekaligus mengatasi masalah penuaan.
?Mengandungi kandungan vitamin C yang tinggi dan berupaya menggalakkan pembentukan gigi, tulang, tisu bawah kulit dan rawan yang sihat serta penghasilan kolagen secara semulajadi.
?Berkesan mengembalikan keremajaan kulit dan menggalakkan pertumbuhan sel premium kulit yang menjadi sumber utama untuk membaiki epidermis iaitu lapisan luar di samping menggalakkan pembentukan pigmen kulit.
?Menjadikan kulit lebih lembut, tegang dan sihat dari dalam.

Cara Pengunaan :
Hanya koyakkan sachet dan terus diminum dari sachet.

PRUNMAX3 INGREDIENTS
Ramuan Prunmax3 dihasilkan dari buahan yang mempunyai khasiat yang sangat tinggi untuk kesihatan iaitu Prunes, Pomegranate, Carcinia Cambogia dan Acerola.

Dengan pembelian berjumlah RM330 - PrunMax3 / Firmax3 / SoulMax3 anda secara automatik menjadi ahli, selanjutnya boleh terus menjana pendapatan untuk kemewahan diri sama ada secara sampingan atau sepenuh masa. Anda juga boleh dapatkan Firmax3 / SoulMax 3/ Prunmax3 dengan harga Ahli. 


Product Review


0 reviews

- / 5.0


PRUNMAX 3 Anti-oksida 1 Box (15 Sachet)

RM 170.00 / Per Item

Color

quantity


Quantity

10 Items Left

Total :
RM 170.00
  • 0 Your Cart
  • Wishlist
  • Information
  • Login / Signup
  • What's In The Box
  • Share
  • Back
  • Back To Top