Malaysia Leading Online Shopping Marketplace

  • Jual Dengan Kami
  • Ikut Kami Di
  • Notifikasi
    Notifikasi Baharu
  • Help
  • Daftar
  • Log Masuk

Sila Log Masuk untuk melihat produk.

Habis
This seller is currently on vacation.
PES NASI ARAB BY ARABIAN KITCHEN 1KG
5.0
1 Penilaian
10 Dijual
/ Per Produk

Penghantaran

Penghantaran Dari
-
Anggaran Penghantaran
May 05, 2024 - May 12, 2024

*Maaf, produk ini sudah tidak dijual lagi !

Gambaran Kedai
Omar Kitchen
On Vacation
Produk 0
Pengikut 6
Penilaian 5
Sertai 3 Years Ago
Kadar Pembatalan 0%
Spesifikasi Produk
Category
: Groceries & Pets  >  Dried & Canned Foods  >  Rice
Brand
: ARABIAN KITCHEN
Model
: PES YEMENI MENDHI 1KG
SKU
:
Dimension (Length x Width x Height)
: 27.00 x 17.00 x 10.00
Weight(kg)
: 1.4
Manufacturing Country
: Malaysia
Warranty Type
: No Warranty
Warranty Value
: -
Warranty Description
: -
Hantar Dari
: -

Deskripsi Produk

CANNOT POS WITH SAMBAL GARING **************************************************** Exp : 2022 Pembelian terdiri daripada : 1kg beras basmathi 1 pek Pes Mendhi Arabian Kitchen Cara penyimpanan : Simpan di suhu bilik Setiap set mempunyai beras dan pes segera. Set 1kg sesuai untuk 8 - 10 orang dewasa makan. Cara - cara penyediaan : 1. Basuh dan rendam beras selama 30 minit. 2. Di dalam periuk nasi, masukkan PES YEMENI MENDHI ke dalam air 1300m| (untuk beras 1 kg) dan panaskan sehingga mendidih. (Jika guna periuk Noxxa, hanya perlu kurangkan 100ml air yang diperlukan dan set kepada High Pressure untuk 8 minit sahaja) 3. Tapis beras kemudian masukkan ke dalam periuk nasi yg sedang mendidih tadi. 4. Biarkan nasi masak kemudian masukkan air mawar (kuning).buat 3 tompok di atas nasi. 5. Tutup semula tunggu nasi tanak, kemudian gaulkan siap untuk dihidang.

Penilaian produk
5.0 / 5.0
Copy Link
  • 0 Troli Membeli-belah
  • Wishlist
  • Pusat Kupon
  • Informasi
  • Chat
  • Log Masuk / Daftar
  • What's In The Box
  • Kongsi
  • Kembali
  • Kembali Ke Atas
  • ©2024 PG Mall Sdn. Bhd. 200801035285 (836625-K). All Rights Reserved.