Malaysia Leading Online Shopping Marketplace

[ 100% Original PTS ] Siri Cerita Hantu: Puaka Rumah Sewa Ready Stock

No Rating Yet
0 Sold
RM 10.00 / Per Item

Color

Plase select product variation first


Quantity

10 Items Left

Total :
RM 10.00

Store Overview


BookZone
12 hours ago
Products 339 Joined 4 Months Ago
Followers 7 Cancellation Rate 0%
Rating 4.4

Product Specification


Category
: Books & Media  >  Action, Crime & Thrillers
Brand
: PTS
Model
: Not Specified
SKU
: PUAKARUMS
Dimension (Length x Width x Height)
: 19.50 x 13.50 x 1.00
Weight(KG)
: 0.12
Manufacturing Country
: Malaysia
Warranty Type
: No Warranty
Warranty Value
: -
Warranty Description
: -
Ship From
: Negeri Sembilan

Product Description


[+] Buku ini adalah "READY STOCK" & "BUKU FIZIKAL" (Bukan PDF @ Ebook). 

[+] Buku ini adalah 100% ORIGINAL dari cetakan PTS.

[+] Penghantaran dibuat SETIAP HARI bekerja.

[+] Kami tidak mengeluarkan resit.


KENAPA BELI DENGAN KAMI ?


[+] KAMI MENYEDIAKAN LAYANAN TERBAIK UNTUK ANDA 

>> Sebarang soalan atau permasalahan, bagitahu je kami dalam chat, kami akan reply secepat mungkin !


[+] DIJAMIN 100% ORIGINAL & BARU 

>> Ya, kami hanya menjual buku yang ori dari PTS, bukan copy ori, fake, 2ndhand, preloved dan seumpamanya.


[+] HARGA TERMURAH DI PASARAN 

>> Ya anda tak silap baca harganya, buku ini adalah buku termurah di dalam PG Mall yang ORIGINAL & BUKU FIZIKAL BERCETAK sempena pelancaran buku ini di store kami.^_^


>> TETAPI JANGAN RISAU ! Kami janji yang kami akan hantar buku ini terus depan rumah anda ;)


 BELI DAN DAPATKAN BUKU FIZIKAL YANG ORIGINAL INI SEKARANG !!!!!!


==================


:Sinopsis:


“Masa aku buat air teh O tadi, aku terdengar bunyi orang mandi. Aku rasa pelik, siapa pula yang mandi? Kau orang berdua sedang solat.” Aaron memulakan cerita. “Jadi, aku ketuk pintu bilik air tu. Kemudian aku terdengar bunyi air paip ditutup. Lepas tu terus senyap,” sambungnya lagi. “Habis tu, kau tak cuba buka pintu?” tanya Azim. “Aku buka suis lampu dulu. Lepas tu perlahan-lahan aku buka pintu tu. Serius, beb… masa tu bulu roma aku meremang! Bila aku masuk, memang aku terkejut sebab lantai bilik air kering saja, tak basah langsung!” Aaron berhenti bercerita dan menyuap nasi goreng ke dalam mulut. “Hang tengah mamai tadi ni,” Nizam menyampuk. “Ka bunyi hang goreng nasi tapi hang dengaq macam orang tengah mandi. Kitakan belajaq dalam sains, ada konsep gemaan bunyi, atau echo. Dapoq kita ni kan tertutup sikit, jadi bunyi senang bergema dan distort.” “Telinga aku okey lagilah, Nizam. Takkan aku tak tahu beza bunyi depan mata aku dengan bunyi dari luaq dapoq ni,” bidas Aaron dengan meniru loghat utara Nizam. Kisah yang berlaku dalam buku ini mungkin pernah benar-benar berlaku kepada kawan kepada kawan kita, atau sepupu kepada kawan kepada kawan kita. Yakinlah, alam ghaib itu wujud. Ia sentiasa menjadi misteri kepada kita, dan rahsia kepada orang-orang yang dianugerahkan Tuhan untuk melihatnya.


====================


Pastikan anda tekan butang FOLLOW untuk dapatkan lagi buku BESTSELLER dengan harga yang berpatutan.


#SiriCeritaHantu #PuakaRumahSewa #AidaAnggerik  #PTS


Product Review


reviews

- / 5.0


  • Browsing History
  • Official Store
  • 0 Shopping Cart
  • Wishlist
  • Voucher Center
  • Information
  • Chat
  • Login / Signup
  • What's In The Box
  • Share
  • Back
  • Back To Top
  • ©2021 PG MALL. All Rights Reserved.