Telekung Arafah Putih
Telekung Arafah Putih
Telekung Arafah Putih
Telekung Arafah Putih
Telekung Arafah Putih

Telekung Arafah Putih

RM 70.00

TELEKUNG ARAFAH PUTIH DEWASA


Avaibility In Stock4

Product Type Deliver By Merchant

Ship To

Shipping Fee RM 5.50

Combine Shipping Yes

Shipping Company DHL

Estimated Arrival Date 5 Working Days

APA KEISTIMEWAAN TELEKUNG ARAFAH ?

(1) MATERIAL LYCRA Lembut beralun silky, jatuh dan tidak mengikut bentuk badan...tidak perlu risau walaupun solat di tempat terbuka kerana aurat 'luar' terpelihara.

(2)JAHITAN MUKA KEMAS DAN TERLETAK. Lilitan getah grip yang 'strechable' sesuai untuk semua saiz muka sama ada bujur atau bulat..tak perlu pakai anak tudung untuk pastikan anak rambut tidak keluar dari celah2 kain.

(3)LABUH DAN FREE SIZE. Ukuran labuh telekung melepasi lutut, manakala labuh kain lebih 1 kaki di atas lantai...tidak perlu risau aurat terdedah bagi mereka yang bersaiz besar, dapat solat dengan lebih selesa dan khusyuk.

(4)TEBAL. walaupun menggunakan satu lapisan kain sahaja di bahagian kepala, rambut dijamin tidk mencucuk keluar daripada lubang kain kearna fabriknya yang tebal.

(5)DAGU LEBAR. Bahagian dagu yang lebar menutupi keseluruhan dagu menepati syarat telekung yang sebenar...bentuk muka nampak lebih kemas dan aurat di bawah dagu tertutup rapat.

(6) MUDAH CUCI. Dengan hanya basuhan tangan, kotoran mudah hilang, malah cepat kering bila dijemur di bawah cahaya matahari.

(7) WARNA MENAWAN. Banyak pilihan untuk bertukar2 citarasa...untuk pelbagaikan koleksi telekung untuk digunakan di rumah, pejabat atau ketika bermusafir.

Merchant PibiMaya

Product Name

Price : RM 0

Quantity : 2

Checkout

Continue Shopping