Malaysia Leading Online Shopping Marketplace

  • Sell With Us
  • Follow Us On
  • Notifications
    Recently Received Notifications
  • Help
  • Sign Up
  • Login

Please Login to see product.

Tragedi - BUKU NOVEL - Ismi Fa Ismail
No Rating Yet
0 Sold
/ Per Item

Color

Please select product variation first

Quantity

3 Items Left
Total
RM 24.9
Store Overview
Products 1409
Followers 85
Rating 4.9
Joined Within a Year
Cancellation Rate 0%
Product Specification
Category
: Books & Media  >  Action, Crime & Thrillers
Brand
: FIXI
Model
: Not Specified
SKU
: 9789672328636
Dimension (Length x Width x Height)
: 19.00 x 12.50 x 2.50
Weight(kg)
: 0.3
Manufacturing Country
: Malaysia
Warranty Type
: No Warranty
Warranty Value
: -
Warranty Description
: -
Ship From
: Selangor

Product Description

Tragedi - BUKU NOVEL - Ismi Fa Ismail


- Tajuk: Tragedi
- ISBN: 9789672328636
- Penerbit: FIXI
- Penulis: Ismi Fa Ismail
- Tahun Terbit: 2021
- Muka Surat: 296
- Halaman: Hitam Putih
- Format: Softcover
- Berat (kg): 0.25
- Dimensi (cm): 18.5 x 12.0 x 2.0


“Sorry kacau abang. Tapi kita ada masalah sikit dengan client malam ni.”

“Masalah apa?”

“Encik Gha ar tak jadi buat ritual, sebab dia tak nak tengok roh anak dia dalam keadaan yang tak baik. Cik Hasya pulak, tak ada barang daripada waris yang sedarah sedaging. Sebab dia anak yatim piatu. Dia tak tau mak bapak dia siapa.”

“Kalau macam tu, cancel sajalah dua-dua. Jom kita balik,” kata Mokhsen sambil mengangkat sebelah lutut, sedia untuk bangun dari silanya.

“Jap! Diorang ada suggest satu benda. Andika pun tak pasti boleh ke tak. Sebab tu nak tanya abang dulu...”

“Apa dia?” Mokhsen kembali bersila.




Product Review
- / 5.0
  • 0 Shopping Cart
  • Wishlist
  • Voucher Center
  • Information
  • Chat
  • Login / Signup
  • What's In The Box
  • Share
  • Back
  • Back To Top
  • ©2022 PG MALL. All Rights Reserved.