Malaysia Leading Online Shopping Marketplace

  • Sell With Us
  • Follow Us On
  • Notifications
    Recently Received Notifications
  • Sign Up
  • Login

Please Login to see product.

BUKU MUDAHNYA BELAJAR BAHASA ARAB SIRI 1 | Saiz A4 | Ustaz Syafiq Roslan | Mommy Happy
No Rating Yet
0 Sold
/ Per Item

Color

Please select product variation first

Quantity

1000 Items Left
Total
RM 35
Store Overview
Caribuku.com.my
6 hours ago
Products 3445
Followers 72
Rating 5
Joined Within a Year
Cancellation Rate 0%
Product Specification
Category
: Books & Media  >  Children's Books
Brand
: Mommy Happy
Model
: Not Specified
SKU
:
Dimension (Length x Width x Height)
: 32.00 x 23.00 x 4.00
Weight(kg)
: 0.5888
Manufacturing Country
: Not Specified
Warranty Type
: No Warranty
Warranty Value
: -
Warranty Description
: -
Ship From
: Selangor

Product Description

“Saya dah lama tinggal Bahasa Arab.. last belajar Tingkatan 4 rasanya..bukak semula buku Bahasa Arab darjah 1 pun rasa macam….blurrrr nyaaa, apa benda ni? 🥲”

Mesti ramaikan yang tercari-cari buku atau bahan pembelajaran Bahasa Arab yang sesuai dipelajari oleh semua peringkat umur? yang boleh kita kayuh pelan-pelan belajar balik step by step kan?

Paling best buku ini dilengkapi dengan QR CODE video penerangan oleh Guru Pakar Bahasa Arab 😍😍 perghhh terbaik eh boleh direct belajar terusss dari guru

Buku ni memang sesuai sangat untuk yang berumur dari 7 tahun sehinggalah ke peringkat dewasa sekali pun…

Untuk dewasa yang rasa-rasa kurang pengetahuan bahasa arab tapi teringin sangat-sangat nak belajar, buku ni sesuai jugak untuk dipelajari kerana konsep buku ini adalah bahasa arab permulaan (basic)…..boleh sama-sama belajar Bahasa Arab, hehe seronoknyaaa

Jadi jom, kita sama-sama belajar kuasai Bahasa Arab dengan mudah! Dapatkan sekarang dengan RM 35.00 sebuah melalui agent Mommy Happy sekarang!

Product Review
- / 5.0
  • 0 Shopping Cart
  • Wishlist
  • Voucher Center
  • Information
  • Chat
  • Login / Signup
  • What's In The Box
  • Share
  • Back
  • Back To Top
  • ©2022 PG MALL. All Rights Reserved.