Malaysia Leading Online Shopping Marketplace

  • Sell With Us
  • Follow Us On
  • Notifications
    Recently Received Notifications
  • Help
  • Sign Up
  • Login

Please Login to see product.

👶Mesra Bayi & Ibu Hamil Selsema , Batuk🤰💯 Balm Bawang Asli 🧄 Garlic Balm (30gm) ZM Beauty | Balm Bawang Putih
No Rating Yet
0 Sold
/ Per Item

Color

Pilihan

Please select product variation first

Quantity

19 Items Left
Total
RM 24
Store Overview
Cinta Alami Shop
2 days ago
Products 28
Followers 2
Rating 0
Joined 3 Months Ago
Cancellation Rate 0%
Product Specification
Category
: Kids & Baby  >  Safety & Health  >  First Aid
Brand
: ZM BEAUTY
Model
: GB
SKU
: NO CASING
Dimension (Length x Width x Height)
: 10.00 x 20.00 x 10.00
Weight(kg)
: 0.4
Manufacturing Country
: Not Specified
Warranty Type
: No Warranty
Warranty Value
: -
Warranty Description
: -
Ship From
: Johor

Product Description

GARLIC BALM


BAGUS SANGAT KE GARLIC BALM ZMBEAUTY NI?

.

In Sya Allah bagus untuk mereka yang positif niat nak ikhtiar untuk family mereka menggunakan kaedah natural dengan bahan natural. GARLIC BALM ZMBEAUTY ini adalah inspirasi daripada petua orang dulu-dulu iaitu minyak bawang putih untuk melegakan batuk & selsema anak-anak mereka. Mudah sangat nak sediakan,just tumbuk bawang putih dan campurkan dengan minyak…dah jadiiii,tapi ini yang dulu-dulu punya style la…

.

Yang moden punya kita dah packing cun-cun dalam botol dalam bentuk solid supaya mudah nak guna kat mana-mana pun tanpa menjejaskan kualiti,sebab kalau guna yang minyak tu takleh ulang guna dalam tempoh yang lama sebab nanti dia rosak. So,bagi mereka yang nak buat sendiri kat rumah pastikan korang sejenis yang rajin sebab kalau ulang guna minyak yang sama sampai 2 3 hari boleh jadi kulit hat yang sensitif jadi kemerah-kerahan. Lain yang nak disembuhkan lain pula masalah yang timbul…kan?

.

Kelebihan GARLIC BALM ZMBEAUTY :-

👉 Mudah nak guna

👉 Zero risiko untuk tumpah

👉 Tahan lama(setahun selepas buka)

👉 Dihasilkan daripada bahan natural

👉 Tiada bahan kimia

👉 Serasi digunakan oleh semua peringkat usia

👉 Mudah dibawa travel

👉 Tiada kesan sampingan

.

Baguskan!! Jadi kalau anda pencinta produk Natural saya memang sarankan untuk mencuba GARLIC BALM ZMBEAUTY…

Tak susah pon nak guna. Semua orang mampu amalkannya


ISI KANDUNGAN : 30G

Product Review
- / 5.0
  • 0 Shopping Cart
  • Wishlist
  • Voucher Center
  • Information
  • Chat
  • Login / Signup
  • What's In The Box
  • Share
  • Back
  • Back To Top
  • ©2022 PG MALL. All Rights Reserved.