Malaysia Leading Online Shopping Marketplace

  • Jual Dengan Kami
  • Ikut Kami Di
  • Notifikasi
    Notifikasi Baharu
  • Help
  • Daftar
  • Log Masuk

Sila Log Masuk untuk melihat produk.

๐—”๐—Ÿ๐—œ๐—ฆ๐—ฅ๐—” ๐—๐—ฎ๐—บ ๐—ง๐—ฎ๐˜„๐—ฎ๐—ณ ๐—ฆ๐—ฝ๐—ผ๐—ฟ๐˜ (๐—ง๐—ฆ) - ๐—”๐—ฟ๐—ฎ๐—ฏ๐—ถ๐—ฐ ๐—”๐—ป๐˜๐—ถ๐—ฐ๐—น๐—ผ๐—ฐ๐—ธ๐˜„๐—ถ๐˜€๐—ฒ ๐— ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜ (๐—ฆ๐—ฝ๐—ผ๐—ฟ๐˜ ๐—ช๐—ฎ๐˜๐—ฐ๐—ต)(๐—ฆ๐˜‚๐—ฏ๐—ฑ๐—ถ๐—ฎ๐—น ๐——๐—ฒ๐—ฐ๐—ผ๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป) -๐Ÿฏ๐—”๐—ง๐— 
Tiada Penilaian Lagi
0 Dijual
/ Per Produk

Warna

Sila pilih variasi produk terlebih dahulu

Kuantiti

100 Unit lagi
Jumlah
RM 120
Gambaran Kedai
JAM TAWAF ALISRA - HQ
4 months ago
Produk 1
Pengikut 5
Penilaian 0
Sertai 6 Tahun yang lalu
Kadar Pembatalan 0%
Spesifikasi Produk
Kategori
: Fesyen Lelaki  >  Jam tangan  >  Jam Tangan Kasual & Fesyen
Jenama
: ALISRA
Model
: TS
SKU
:
Dimensi (Panjang x Lebar x tinggi)
: 10.00 x 10.00 x 10.00
Berat(kg)
: 0.3
Negara Pembuatan
: China
Jenis Warranti
: Warranty By Year
Nilai Warranti
: 1 Tahun
Deskripsi Warranti
: Jaminan untuk kerosakan enjin jam sahaja
Ship From
: Kelantan

Deskripsi Produk

๐Ÿด ๐—ฆ๐—ฒ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฏ ๐—ท๐—ฎ๐—บ ๐˜๐—ฎ๐˜„๐—ฎ๐—ณ ๐—ฎ๐—น๐—ถ๐˜€๐—ฟ๐—ฎ ๐—ป๐—ถ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐˜?

=====================

.

1. ๐˜ฟ๐™€๐™Ž๐™„๐™‚๐™‰ ๐™ˆ๐™€๐™‰๐˜ผ๐™๐™„๐™† – Design jam tawaf alisra sangat cantik dan menarik sungguh bergaya apabila memakai. Mengikut trend moden, sporty, ladies style, couple set dan sangat exclusive.

.

2. ๐™๐™๐™€๐™‰๐˜ฟ ๐™๐™€๐™๐™†๐™„๐™‰๐™„ – Design limited edition lebih bergaya dan luar biasa dengan pusingan tawaf.

.

3. ๐™๐™‰๐™„๐™† – Sangat exclusive kerana jarum jam mengikut pusingan tawaf dan tiada jual di kedai biasa.

.

4. ๐™†๐™€๐™ˆ๐˜ฝ๐˜ผ๐™‡๐™„ ๐™†๐™‹๐˜ฟ ๐™๐™„๐™๐™๐˜ผ๐™ƒ – Konsep pusingan jam mengikut arah tawaf. Pusingan ni sgt positif kpd jasad tubuh badan si pemakainya.

.

5. ๐™€๐™‰๐™…๐™„๐™‰ ๐™Œ๐™๐˜ผ๐™๐™๐™• ๐˜ฝ๐™๐˜ผ๐™๐˜ผ๐™‰ ๐™…๐™€๐™‹๐™๐™‰ – Enjin jenis ini menghasilkan frekuensi yang teratur dan tepat. Jadi, ia adalah lebih tepat dari jam mekanikal dari segi penentuan masa.

.

6. ๐™’๐˜ผ๐™๐™๐˜ผ๐™‰๐™๐™” 1 ๐™๐˜ผ๐™ƒ๐™๐™‰ – Jaminan kerosakan enjin kami cover utk 1 tahun. Wah, berbaloi kan, dahlah murah, siap ada warranty.

.

7. ๐™€๐™“๐˜พ๐™‡๐™๐™Ž๐™„๐™‘๐™€ ๐™‚๐™„๐™๐™ ๐˜ฝ๐™Š๐™“ – Percuma kotak dengan setiap pembelian jam. Sesuai sgt nak buat hantaran kahwin kan

.

8. ๐™๐™๐™€๐™€ ๐™‹๐™Š๐™Ž๐™๐˜ผ๐™‚๐™€ – Percuma penghantaran di seluruh Malaysia

.

.

===========================

๐—๐—”๐—  ๐—ง๐—”๐—ช๐—”๐—™ ๐—ก๐—œ ๐—ฆ๐—š๐—ง ๐—ฆ๐—˜๐—ฆ๐—จ๐—”๐—œ ๐—จ๐—ง๐—ž :

===========================

.

1. Hadiah ulangtahun perkahwinan

2. Hadiah hari lahir

3. Hadiah kahwin dan tunang

4. Hadiah hari guru-guru

5. Hadiah perserta program

6. Hadiah untuk ibu bapa

7. Hadiah reward utk diri sendiri.

.

=========================

๐—ฃ๐—ฅ๐—ข๐— ๐—ข๐—ฆ๐—œ ๐—–๐—จ๐—–๐—œ ๐—š๐—จ๐——๐—”๐—ก๐—š !

=========================

.

RM120 Seunit termasuk

๐ŸŽ Kotak Percuma !

๐ŸŽ Jaminan 1 tahun !

๐ŸŽ Ready Stock !


.

๐Ÿ”ฅ Apa tunggu lagi?

Order skrg dan bayaran boleh direct disini guna online banking atau card credit !


โš ๏ธPERHATIAN: Jam akan dipos dalam masa 1-2 hari waktu bekerja. Ramai orang sanggup tunggu sebab jam ni tidak dijual dimana-mana. Tak percaya cuba cari ๐Ÿ™‚

.

โš ๏ธ Order sekarang juga, jika xde reply…Mungkin kuota promosi dh penuh, jangan sampai anda tepuk dahi jika melepas…


Spesifikasi model jam ini ialah :


Case : Alloy

Strap : Silicon

Water Resistance : 3ATM

Diameter : 46mm

Length : 25.5cm

Weight : 79gram

Feature : Subdial as decoration only



===========================================================================

#Azanclock #Azanwatch #Athanclock #Athanwatch #Tasbih #Tasbihdigital #Tasbihdigitalled

#Prayer #jam #jamcomel #jammurah #jamdinding #jamdindingmurah #jamdindingunik #hiasanrumah #hiasandinding

#wallclock #wallclockdecor  #jamdindingcomel #jamkayu #jamkaabah #kaabah #jamdecor #copmohor #capal #islamic #kiswahkaabah #kiswah #kubahhijau #kiswah #cop #qubahhijau #jamtawaf #alisrawatch #fyp #jampusingterbalik #jamazan #jamviral #jam #foryoupage #viral

Penilaian produk
- / 5.0
  • 0 Troli Membeli-belah
  • Wishlist
  • Pusat Kupon
  • Informasi
  • Chat
  • Log Masuk / Daftar
  • What's In The Box
  • Kongsi
  • Kembali
  • Kembali Ke Atas
  • ยฉ2023 ยฉ2018 PG MALL All Rights Reserved