Malaysia Leading Online Shopping Marketplace

Sambal Pedas/Sambal Hijau/Sambal Bilis/Sambal Garing/Frozen Food

No Rating Yet
0 Sold

RM 25.90

RM 21.90 / Per Item

Color

sambal homemade

Plase select product variation first


Quantity

5 Items Left

Total :
RM 21.90

Store Overview


herclosetonline.baz
2 months ago
Products 141 Joined 5 Months Ago
Followers 18 Cancellation Rate 0%
Rating 0

Product Specification


Category
: Groceries & Pets  >  Dried & Canned Foods  >  Jarred Food
Brand
: Not Specified
Model
: Not Specified
SKU
:
Dimension (Length x Width x Height)
: 11.00 x 10.00 x 11.00
Weight(KG)
: 0.80
Manufacturing Country
: Malaysia
Warranty Type
: No Warranty
Warranty Value
: -
Warranty Description
: -
Ship From
: Terengganu

Product Description





Welcome to herclosetonline.baz

NOTE : Some products cannot be mix in one bill, you need to purchase/order item separately..for confirmation, feel free to chat with Kak Baz okey, Thanks! Chat Kak Baz kalau nak tengok video Sambal Kaw ya :)


100% GUARANTEE FROM HQ
SAMBAL PENYET KAW-KAW (200g)
SAMBAL IJO KAW-KAW (200g)
SAMBAL KRISTAL KAW-KAW (200g)


▪️Dibuat dgn bahan-bahan PREMIUM dan FRESH. Terus je lumat jadikan sambal. Kami tak simpan stok bahan-bahan.

▪️Semuanya bahan yang digunakan adalah FRESH, TIADA CILI KERING ya dan tiada bahan pengawet. Uolss makan sambal hari-hari, cuba bayangkan ada bahan pengawet kat makanan tu? Tak ke mudah dapat penyakit nanti...

▪️Kami guna cili api jenis sentil, bukan cili akar atau bangla..memang padu pedassss & pawer gaisss!

▪️Proven record, kita jual sambal bukan sebab kita suka-suka jual..tetapi demand dari customer 'NASI AYAM PENYET KAW KAW' sendiri yg dah cuba sambal padu ni.

▪️Harga mampu milik untuk cili api produk. Cili Api NOW harga RM25 sekilo beb......! Tu blom lagi musim2 perayaan

▪️Setakat buat nasi ayam penyet kat rumah, tak payah dah gi pasar perih2 cari cili semata-mata nak buat sambal..buka penutup letak atas ayam/ikan/seafood goreng korang, kazzzoooom siap!

▪️SPKK tahan 2 tahun jika belum dibuka, 3-6 bulan  jika disimpan di dalam peti sejuk.

▪️Selain tu boleh jadi paste untuk Masak Lomak Cili Api uolss kay! Letak satu sudu je, very easy!


Nak makan apa dengan SAMBAL PENYET KAW-KAW?

▪️Jadikan Pes untuk Masak Lomak Cili Api
▪️Buat penambah pedas dalam makanan anda, contoh cicah dgn cekodok tepung pun sesesuai je, sedap menyelerakan
▪️Buat travel ke Negara luar yang susah dapat makan halal ha gitew


Yang mana berkenan di hati? Ajomsss rasa! Pilih sambal2 favourite uolss..Add to cart & Order Now!


Product Review


reviews

- / 5.0


  • Browsing History
  • Official Store
  • 0 Shopping Cart
  • Wishlist
  • Voucher Center
  • Information
  • Chat
  • Login / Signup
  • What's In The Box
  • Share
  • Back
  • Back To Top
  • ©2021 PG MALL. All Rights Reserved.