CACON™ TEETH WHITENER
CACON™ TEETH WHITENER
CACON™ TEETH WHITENER

CACON™ TEETH WHITENER

RM 35.01

Sesuai untuk anda yang mempunyai masalah gigi kuning serta plak gigi yang sukar tanggal.

Mampu memutihkan gigi anda secara semulajadi dan menyingkirkan plak gigi yang degil.

Mengandungi Activated Carbon Semulajadi yang dihasilkan dalam persekitaran terkawal serta bergred farmaseutikal.


Avaibility In Stock98

Product Type Deliver By Merchant

Ship To

Shipping Fee RM 1.58

Combine Shipping Yes

Shipping Company Pos Laju

Estimated Arrival Date 3 Working Days

Pemutih gigi dan penyahtoksin Cacon™ Adsorptive Carbon diperbuat dari Karbon Teraktif (activated carbon) yang berfungsi melawan kaviti, mencegah gigi reput, dan memutihkan gigi. Disebabkan ianya bukan bahan yang kesat/melelas, ian tidak akan menyebabkan pertumbuhan semula bakteria dengan cepat, seperti yang dilakukan oleh produk penjagaan gigi yang lain. Cacon™ Adsorptive Carbon datang dalam bentuk serbuk yang mengandungi arang teraktif dari tempurung kelapa.

“Produk pemutihan gigi ini menggunakan kebaikan penyerapan toksin di dalam arang yang membersihkan dan memutihkan gigi tanpa merosakkannya sebagaimana berus atau bahan kimia.”

Arang teraktif menjadi ramuan popular di dalam dunia pemakanan organik kerana ianya adalah produk yang sangat poros yang menyerap toksin dan bendasing. Produk pemutihan gigi ini menggunakan kebaikan penyerapan toksin di dalam arang yang membersihkan dan memutihkan gigi tanpa merosakkannya sebagaimana berus atau bahan kimia.

Dengan menyediakan alternatif semulajadi untuk kesihatan oral yang boleh digunakan bersama produk lain, Cacon™ memenuhi keperluan pelanggan yang mementingkan produk yang semulajadi. Ianya disarankan agar Cacon™ Adsorptive Carbon digunakan sebagai sebahagian dari rejimen penjagaan mulut anda.

Kebaikan

MEMBERSIHKAN DAN MEMUTIHKAN GIGI tanpa sebarang bahan kimia tambahan. Sesuai untuk mulut yang sensitif

FORMULA PREMIUM: Diperbuat dari 100% Bahan semulajadi dan organic untuk menyahtoksin mulut dan gigi anda. Ia akan memberi anda gigi yang putih dan bersih.

ARANG KELAPA TERAKTIF: Mengandungi serbuk anti-bakteria dan anti-kulat yang sangat efektif meningkatkan kesihatan gusi dan gigi sensitive. Ia juga boleh menyingkirkan sisa makanan dan minuman yang mengotorkan gigi.

Untuk keterangan lanjut, lawati laman web kami di http://www.caconmalaysia.com

Merchant Spaccon Resources

Product Name

Price : RM 0

Quantity : 2

Checkout

Continue Shopping