Malaysia Leading Online Shopping Marketplace

Setsuri Anggun Postnatal Kit 4 in 1

No Rating Yet
0 Sold

RM 169.00

RM 129.00 / Per Item

Color

Plase select product variation first


Quantity

20 Items Left

Total :
RM 129.00

Store Overview


Butik Tateh
1 days ago
Products 149 Joined 2 Years Ago
Followers 18 Cancellation Rate 0%
Rating 4.6

Product Specification


Category
: Health & Beauty  >  Dietary Supplements  >  Women's Health
Brand
: Setsuri
Model
: Not Specified
SKU
: 9551000320632
Dimension (Length x Width x Height)
: 10.00 x 5.00 x 7.00
Weight(KG)
: 1.00
Manufacturing Country
: Malaysia
Warranty Type
: No Warranty
Warranty Value
: -
Warranty Description
: -
Ship From
: Selangor

Product Description



Set berpantang mini yang mendapat kelulusan KKM dan lengkap untuk ibu berpantang.


Set Anggun Postnatal Kit ini ringkas, mudah dan praktikal terutamanya untuk ibu yang baru pertama kali berpantang supaya  dapat berpantang dengan badan yang cergas dan emosi yang stabil.


Ada 4 produk istimewa di dalam Setsuri Anggun


1. Pilis ready to use. Sapu nipis je dah rasa berangin. Memang melegakan ‘berat’ kat kepala tu. 


2. Postnatal herb untuk energy booster dan mudahkan pelawasan.  Lulus KKM


3. Massage oil untuk urutan dan bagi badan ibu selesa, rasa warm. Tak de param tak pe. In case kena jaga anak kat hospital  yang beraircond just sapu je massage oil ni satu badan. Say goodbye to perut sebu, badan sejuk.


4. Baby oil untuk urutan bayi dan elakkan kembung perut. Bau sedap,ala ala essential oil.



Product Review


reviews

- / 5.0


  • Browsing History
  • Official Store
  • 0 Shopping Cart
  • Wishlist
  • Voucher Center
  • Information
  • Chat
  • Login / Signup
  • What's In The Box
  • Share
  • Back
  • Back To Top
  • ©2021 PG MALL. All Rights Reserved.