Malaysia Leading Online Shopping Marketplace

Store Overview


Fadana Shop PG Mall
2 months ago
Products 1
Joined 4 Months Ago
Cancellation Rate 0%
Follower 0
Rating 0

Product Specification


Category
: Health & Beauty  >  Medical Supplies  >  Ointments & Creams
Brand
: Not Specified
Model
: Not Specified
SKU
:
Dimension (Length x Width x Height)
: 5.00 x 5.00 x 2.00
Weight(KG)
: 0.02

Product Description


* Mini Krim Ruby (1 Oz) GATAL YANG TERAMAT SANGAT DAN BERLARUTAN & TIDUR PUN TAK LENA? JOM CUBA KRIM HERBA MUJARAB RUBY ALHAMDULILLAH, BERKESANN SUNGGUH!!! Diformulasi khas dari herba2 terpilih utk merawat kegatalan kulit seperti :- -EKZEMA -PSORIASIS -KURAP -PANAU -KUDIS -RUAM-RUAM MERAH -BADAM -SCABBIES -KULAT AIR -ALERGIK SEAFOOD -ALAHAN KULIT -JERAWAT -GIGITAN SERANGGA -GATAL-GATAL KULIT Kandungan Traditional 100% Bahan Organik :- 1. Daun Semambu 2. Daun Gelenggang 3. Daun Sirih 4. Bunga Matahari 5. Buah Zaitun 6. Jojoba 7. Habbatussauda Pelbagai MANFAAT dari Krim Herba Mujarab Ruby :- - Menghilangkan semua masalah kulit. Pastu masalah hilang selamanya, bukan macam krim biasa yang sementara kesannya. -Tiada STEROID & Tiada PARABEN - Sumber dari ekstrak semulajadi & tiada sampingan - Selamat digunakan untuk semua peringkat umur -Memberi khasiat yang baik kepada kulit -Terbukti kebaikannya dari maklumbalas penguna-pengguna yang menggunakannya - Rawatan kulit yang sangat berkesan - Sesuai untuk semua jenis masalah kulit Cara Penggunaan :- 1. Sapukan setiap hari sekurang-kurangnya 2x sehari selepas mandi. 2. Sapukan dan biarkan kering sendiri, sapu sedikit dahulu bila nampak perubahan baru sapu di bahagian lain 3. Lakukan setiap hari sehingga tona kulit sekata, lebih kerap lebih bagus utk mendapatkan kesan yang cepat dan baik. 4. Elakkan dari terkena air, pastikan sebelum dan semasa sapuan permukaan kulit kering. 5. Walaupun telah sembuh anda bole memilih utk menggunakannya supaya kulit sentiasa sihat dan bebas dari jangkitan kuman. 6. Simpan krim di tempat yang sejuk dan kering dan tutup rapat. p/s : Krim ruby ini adalah penyelesaian kepada semua permasalahan kulit secara semulajadi. Ramai yang telah berjaya sembuh dengan hanya beberapa kali sapuan sahaja. Jadikan ia sebagai stok simpanan sekeluarga. CEPAT ORDER SEKARANG!!! ???? 1 OZ dengan harga promosi sangat berbaloi-baloi !! KRIM HERBA MUJARAB RUBY BERSAIZ KECIL MAMPU MILIK UNTUK SETIAP KELUARGA !! #ekzema #psoriasis #kurap #panau #kudis #ruamruammerah #badam #scabbies #kulatair #alergikseafood #alahankulit #jerawat #gigitanserangga #gatalgatalkulit Testimoni : 1. Kak Murni Bangi : Alhamdulillah, selepas diperkenalkan dengan krim ruby, masalah kulit gatal saya sembuh sepenuhnya. Tak de dah bangun malam menggaru. 2. En. Elias Sg. Buloh : Krim ruby ni sangat bangus, masalah ekzema anak saya baby pun sembuh, doktor pakar kulit pun ade syorkan guna krim ruby ni. Kami sekeluarga memang guna krim ni bila ada masalah kulit. 3. Pn. Aliya Kuala Lumpur : Saya mengidap masalah ekzema ni dari kecil sehingga sekarang, dah pelbagai produk guna, akhirnya masalah saya selesai lepas guna krim ruby ni. Syukur sangat. 4. Pn. Ain Klang : Saya mempunyai masalah kegatalan di celah kelengkang dan di tempat sulit saya, alhamdulillah masalah kurap gatal saya sembuh terus lepas guna krim ruby ni.
* Mini Krim Ruby (1 Oz) 

GATAL YANG TERAMAT SANGAT DAN BERLARUTAN & TIDUR PUN TAK LENA?

JOM CUBA KRIM HERBA MUJARAB RUBY
ALHAMDULILLAH, BERKESANN SUNGGUH!!!

Diformulasi khas dari herba2 terpilih utk merawat kegatalan kulit seperti :-
-EKZEMA
-PSORIASIS
-KURAP
-PANAU
-KUDIS
-RUAM-RUAM MERAH
-BADAM
-SCABBIES
-KULAT AIR
-ALERGIK SEAFOOD
-ALAHAN KULIT
-JERAWAT
-GIGITAN SERANGGA
-GATAL-GATAL KULIT

Kandungan Traditional 100% Bahan Organik :-
1. Daun Semambu
2. Daun Gelenggang
3. Daun Sirih
4. Bunga Matahari
5. Buah Zaitun
6. Jojoba
7. Habbatussauda

Pelbagai MANFAAT dari Krim Herba Mujarab Ruby :-
- Menghilangkan semua masalah kulit. Pastu masalah hilang selamanya, bukan macam krim biasa yang sementara kesannya.
-Tiada STEROID & Tiada PARABEN
- Sumber dari ekstrak semulajadi & tiada sampingan
- Selamat digunakan untuk semua peringkat umur
-Memberi khasiat yang baik kepada kulit
-Terbukti kebaikannya dari maklumbalas penguna-pengguna yang menggunakannya
- Rawatan kulit yang sangat berkesan
- Sesuai untuk semua jenis masalah kulit

Cara Penggunaan :-
1. Sapukan setiap hari sekurang-kurangnya 2x sehari selepas mandi.
2. Sapukan dan biarkan kering sendiri, sapu sedikit dahulu bila nampak perubahan baru sapu di bahagian lain
3. Lakukan setiap hari sehingga tona kulit sekata, lebih kerap lebih bagus utk mendapatkan kesan yang cepat dan baik.
4. Elakkan dari terkena air, pastikan sebelum dan semasa sapuan permukaan kulit kering.
5. Walaupun telah sembuh anda bole memilih utk menggunakannya supaya kulit sentiasa sihat dan bebas dari jangkitan kuman.
6. Simpan krim di tempat yang sejuk dan kering dan tutup rapat.

p/s : Krim ruby ini adalah penyelesaian kepada semua permasalahan kulit secara semulajadi. Ramai yang telah berjaya sembuh dengan hanya beberapa kali sapuan sahaja. Jadikan ia sebagai stok simpanan sekeluarga. 

CEPAT ORDER SEKARANG!!! ????

1 OZ dengan harga promosi sangat berbaloi-baloi !!

KRIM HERBA MUJARAB RUBY BERSAIZ KECIL MAMPU MILIK UNTUK SETIAP KELUARGA !!

#ekzema #psoriasis #kurap #panau #kudis #ruamruammerah #badam #scabbies #kulatair #alergikseafood #alahankulit #jerawat  #gigitanserangga #gatalgatalkulit

Testimoni :

1. Kak Murni Bangi : Alhamdulillah, selepas diperkenalkan dengan krim ruby, masalah kulit gatal saya sembuh sepenuhnya. Tak de dah bangun malam menggaru.

2. En. Elias Sg. Buloh : Krim ruby ni sangat bangus, masalah ekzema anak saya baby pun sembuh, doktor pakar kulit pun ade syorkan guna krim ruby ni. Kami sekeluarga memang guna krim ni bila ada masalah kulit.

3. Pn. Aliya Kuala Lumpur : Saya mengidap masalah ekzema ni dari kecil sehingga sekarang, dah pelbagai produk guna, akhirnya masalah saya selesai lepas guna krim ruby ni. Syukur sangat.

4. Pn. Ain Klang : Saya mempunyai masalah kegatalan di celah kelengkang dan di tempat sulit saya, alhamdulillah masalah kurap gatal saya sembuh terus lepas guna krim ruby ni.


Product Review


0 reviews

- / 5.0


Mini Krim Ruby (1 Oz) - Gatal , Ekzema , Kurap , Psoriasis, Kudis , Scabbies , Parut, Kulat Air, Badam, Cream, Itchy, Ringworm, Eczema

RM 25.00

RM 15.00 / Per Item

*Sorry, this product is Out of Stock !

 • Browsing History
 • Official Store
 • 0 Your Cart
 • Wishlist
 • Information
 • Chat
 • Login / Signup
 • What's In The Box
 • Share
 • Back
 • Back To Top