Malaysia Leading Online Shopping Marketplace

Store Overview

Sold by SABRINA & AIZAT ENTERPRISE

21

Products

27 Months Ago

Joined

Product Specification


Category
: Health & Beauty  >  Dietary Supplements  >  Beauty Suppliments
Brand
: Not Specified
Model
: Not Specified
SKU
:
Dimension (Length x Width x Height)
: 1.00 x 1.00 x 1.00
Weight(KG)
: 0.50

Product Description


Maajun Anggun Bestari adalah produk yang berasaskan  100% herba  semulajadi.  Resepinya  telah diformulasi  dan digunakan turun temurun sejak 40 tahun lalu dari zaman nenek moyang kita lagi sebagai perancang keluarga yang berkesan.  Pengambilan Maajun Anggun Bestari Original merupakan kaedah yang paling selamat untuk kesihatan jangkamasa panjang dan tidak mengganggu sistem tubuh kerana ianya bebas dari sebarang bahan kimia merbahaya dan cara pembuatannya yang halal lagi suci.

Maajun Anggun adalah anugerah istimewa khazanah hasil bumi khusus buat wanita yang mementingkan kesihatan, kecantikan dan penampilan yang lebih anggun dan awet muda. Maajun ini telah digunakan oleh lebih 30 ribu wanita di Malaysia termasuk Sabah  dan Sarawak, Singapura dan Brunei untuk membantu mereka ikhtiar untuk hamil dengan merancang / menjarakkan kehamilan dan mengekalkan kesihatan dalaman mereka sekaligus.

Maajun Anggun Bistari Original telah berada di pasaran dan dijual secara online lebih 10 tahun dan hari ini telah mencapai angka jualan sehingga 40 ribu botol sebulan, dan dijangka akan terus meningkat.

Selama 10 tahun ini Maajun Anggun yang berada di pasaran adalah merupakan Maajun Anggun Bistari Original klasik, yang mana ianya berbentuk maajun bulat kehitaman. Namun pada September 2016, Zai Permai Resources telah mengeluarkan Maajun Anggun Bistari Original Tablet. Fungsi dan khasiat Maajun Tablet adalah sama seperti Maajun Anggun Bistari Original klasik, namun Maajun Anggun Bistari Original Tablet diformulasi dengan beberapa bahan tambahan bagi memberikan kesedapan  agar pengambilan nya menjadi lebih mudah bagi generasi masa kini.

 

 

 

 


Product Review


0 reviews

- / 5.0


Maajun Anggun Bistari (21capsules)

RM 22.26 / Per Item

Color


Quantity

50 Items Left

Total :
RM 22.26
  • 0 Your Cart
  • Wishlist
  • Information
  • Login / Signup
  • What's In The Box
  • Share
  • Back
  • Back To Top