Malaysia Leading Online Shopping Marketplace

MAMZ SPRAY - RAWAT KEMBUNG PERUT,BATUK ,SELSEMA,ASMA,BERKAHAK BAYI ATAU KANAK2

RM 55.00 / Per Item

Color


Quantity

15 Items Left

Total :
RM 55.00

Store Overview


Inspirasi Niaga
21 hours ago
Products 227
Followers 1
Rating 5
Joined 14 Months Ago
Cancellation Rate 0%

Product Specification


Category
: Kids & Baby  >  Safety & Health  >  Grooming & Healthcare Kits
Brand
: MAMZ
Model
: SPRAY
SKU
:
Dimension (Length x Width x Height)
: 3.50 x 3.50 x 15.50
Weight(KG)
: 0.20

Product Description


Yang best Mamz Spray ni ada 5 fungsi berbeza iaitu . ? Merawat berkahak dan selsema bayi ? Melegakan batuk bayi ? Masalah asma dan resdung ? Melegakan kembung perut ?Menghilangkan gatal-gatal kulit bayi Kelebihan produk ini ialah: ? Produk ada kelulusan KKM (penting ni..!) ???? ? Selamat untuk BAYI ? Kesan cepat - 1 kali sapu dah nampak kesan ? Dibuat dari herba semulajadi Habbatus Sauda ? Masuk mulut dan hidung bayi pun selamat


Ada anak bawah 2 tahun? 
.
Baby bawah 2 tahun ni antibodi masih tak kuat, mudah terkena selsema atau batuk yang jika dibiarkan lama boleh menjadi kahak dan menyebabkan jangkitan paru-paru atau nafas laju.
.
Tau tak baby bawah usia 2 tahun sebenarnya tak boleh diberikan ubat batuk selsema. Kalau diberi juga akan ada kesan sampingan di kemudian hari yg rasanya tak patut kita sbg ibu buat kpd baby tersayang. ????????
.
Jadi sebab itulah ibu bapa wajib ada Mamz Spray kat rumah. Andaikan tiba-tiba anak tak sihat, selsema ke berkahak ke, sebab kesihatan baby ni mmg tak boleh dijangka.
.
Yang best Mamz Spray ni ada 5 fungsi berbeza iaitu
.
???? Merawat berkahak dan selsema bayi
???? Melegakan batuk bayi
???? Masalah asma dan resdung
???? Melegakan kembung perut
???? Menghilangkan gatal-gatal kulit bayi
.
Selamat digunakan dari lahir lagi sebab tiada sebarang bahan kimia dimasukkan. Memang pure formula habbatus sauda utk baby, berkualiti gred AAA pulak tu.
.
Tanggungjwb kita sbg ibu wajib berikan yg terbaik buat baby tersayang.
.
Mommies nak tau info mamz dgn lebih lanjut.. jom klik link di bawah skrg!
.


TESTIMONI PENGGUNA

BAYI SELSEMA? BKAHAK? INI PENAWAR UNTUK BAYI ANDA.. ????
.
Inilah penawar yang ibu-ibu cari selama ini. SELAMAT UNTUK BAYI & SEMULAJADI.
.
Ibu2 yg belum guna penawar Mamz ni memang rugi. Apa kata ibu-ibu yang dah guna penawar ni?
.
"Salam sis, memang bagus lah minyak ni. Baby pakai baru sehari dah muntahkan lendir kahak. Elok sangat!"
.
__Puan Azizah, Pegawai Kerajaan, Putrajaya
.
"Alhamdulilah.. Sis, saya baru pakai minyak ni hari ni, dia trus muntah susu skali kahak hijau. Lega dah nafas baby!!"
.
__Puan Suhaila, Suri Rumah, Shah Alam
.
Nak tau tak? Mamz ni dibuat 100% dari pati penawar Sunnah Habbatus Sauda yg ditanam di Dataran Arab Habsyah. Memang sangat istimewa..
.
? Produk ada kelulusan KKM (penting ni..!) ????
.
? Selamat untuk BAYI 
.
? Kesan cepat - 1 kali sapu dah nampak kesan 
.
? Dibuat dari herba semulajadi Habbatus Sauda 
.
? Masuk mulut dan hidung bayi pun selamat 
.
Nak cuba? Terus direct wassap sahaja tau!
.
www.wasap.my/60134221001/MamzSpray
.
Untuk INFO cepat, klik link di atas ini. Kami akan terus reply.
.

.
#Mamz
#PenawarSELSEMABERKAHAKBayiNo1
#PerjuanganIbu
#PenawarSELSEMABERKAHAKBayiNo1

Product Review


0 reviews

- / 5.0


  • 0 Your Cart
  • Wishlist
  • Voucher
  • Information
  • Chat
  • Login / Signup
  • What's In The Box
  • Share
  • Back
  • Back To Top