Malaysia Leading Online Shopping Marketplace

HAIER AIR FRYER [Model: ANALOG 4L] - 1 TAHUN WARRANTY (READY STOCK)【FREE GIFT】- 4 Cooking Functions - 1 Year Haier Warranty - Rapid Air Technology

No Rating Yet
0 Sold
RM 799.00 / Per Item

Color

Plase select product variation first


Quantity

200 Items Left

Total :
RM 799.00

Store Overview


GIveAThing
3 months ago
Products 4 Joined Within a Year
Followers 1 Cancellation Rate 0%
Rating 0

Product Specification


Category
: Home Appliances  >  Small Kitchen Appliances  >  Air Fryer & Deep Fryer
Brand
: Haier
Model
: HF-AF40
SKU
: haier-air-fryer-4l
Dimension (Length x Width x Height)
: 41.00 x 37.00 x 37.00
Weight(KG)
: 11.22580
Manufacturing Country
: Not Specified
Warranty Type
: Warranty By Year
Warranty Value
: 1 Years
Warranty Description
: Warranty by Haier
Ship From
: Selangor

Product Description


【SPESIFIKASI HAIER AIR FRYER】 - Power: 1500W, 100V-240V~50/60Hz - Capacity of Basket: 2.5 Liter / 4 Liter - Warranty: 1 year (HAIER MALAYSIA) - PLUG MALAYSIA 【KENAPA AKAK2 WAJIB MEMILIKI HAIER AIR FRYER⁉】 - Mengoreng tanpa mengunakan minyak (ayam, ikan, nugget, pisang, karipap dan lain-lain) - FUNGSI: Menggoreng, Memanggang, Membakar & Mengukus!! - Menjimatkan masa (tidak perlu menungu, hanya perlu setkan masa dan tinggalkan) - Dapur bersih & tidak akan berbau - Selamat dan mesra anak-anak (tidak mengunakan minyak & tray yang tertutup) - Masakan lebih sihat (kurang kolestrol kerana tak menggunakan minyak) - Masakan lebih enak dan sedap - Mengurangkan kerja di dapur (tak perlu basuh kuali, tak perlu cuci lantai & baju dah tak kotor) - BRAND antarabangsa yang dipercayai - WARRANTY 1 TAHUN ==================================== "SAYA DAH GUNA NI..MMG BERBALOI..JIMAT MASA.BT SARAPAN PG2 CAMPAK JE NUGET/AYAM/KOPOK LEKO.SMUA MSK ELOK" Contoh saranan customer yg penah pakai Air Fryer.. "Best sangat guna HAIER AIR FRYER, Adam anak akak tu pon dah pandai masak nugget die sendiri, senang sangat-sangat !! die masukkan nugget dalam tray lepas tu set suhu 180 degree, set masa 10 minit, pastu Adam terbaring depan tv melayan didi and friend tunggu air fryer bunyi tingggg‼ maksudnye nugget die dah masak, pastu berlari kedapur ambil nugget. sangat membantu dalam memudah kan kerja kat dapur" ~cikgu Ain gojes, Kota Bharu~ "Boleh goreng tanpa menggunakan minyak.. hanya perlu set suhu dan masa untuk mengoreng. amat selamat untuk mengoreng walaupon semasa anak2 ada kat dapur, boleh tinggal dan buat kerja lain. Dapur tak kotor, rumah tak berbau, tak perlu basuh periuk yang kotor dengan minyak. Yang paling LEGEND takkan terlepas dah drama-drama best ‼" ~Puan Maya, Ipoh~


The Haier 4.0L Air Fryer with Rapid Heatwave Technology for healthier cooking can be used to fry, grill, bake or roast using 80% less oil compared to conventional frying methods. It comes with an integrated air filter to minimize unpleasant cooking odors. For added safety and convenience, the Haier 4.0L Air Fryer is also equipped with a built-in auto shut-off function, a 60 minutes timer, a separate temperature control dial, LED power and temperature indicators and a basket and pan that are dishwasher safe WHY HAIER AIR FRYER - No oil more healthy (Low fat and cholesterol) - FUNCTION: Frying, Roasting, Grilling & Baking !!! - Save time (Set the timer. Beep! Beep! Your food is ready) - Food is more tasty and delicious - No smell and oily mess to clean up 【PRODUCT DESCRIPTION】 1. Rapid Heatwave Technology Rapid Heatwave Technology makes the hot air circulate very rapidly around the ingredients in the basket. This heats up the ingredients in the basket from all sides at once, making it a healthy, fast and easy method to prepare tasty food. Food prepared in the Haier Air Fryer is deliciously crispy on the outside, without being dry on the inside. 2. 4.0L Large capacity Haier Air Fryer can accommodate up to 4.0 liters of ingredients, more than enough for everyday portions. The unit’s generous 4.0 liters capacity consists of a deep and easy to clean body. 3. Time and temperature control Cook around your schedule courtesy of the Air-fryer's integrated timer that allows you to pre-set cooking times of up to 60 minutes. A fully adjustable temperature control gives you complete control over the temperature so you can pre-set the right heat for your food, all the way up to 200 degrees for crisp fries and wedges as well as meat, snacks and more. 4. Healthier frying with air Do you like to fry food at home, but dislike the downsides of a traditional fryer? Unhealthy results, hard to clean and nasty odors? Haier Air Fryer is the ideal solution. With the Haier Air Fryer, you can fry much more healthily… with air! 【SPECIFICATION】 Brand: Haier Model: HA-AF40 Technology: Rapid Heatwave Technology Rated Voltage: 100V-240V ~ 50/60Hz Rated Input Power: Max. 1500W Basket Capacity: 4.0L Air Filter: Yes (Integrated) Timer Function: 60 minutes Temperature Range: 80 - 200°C Control Features: LED Power & Temperature Indicators Safety Features: Auto Shut-Off, Overheat Protection, Handle Button Cover Cleaning: Basket & Pan Dishwasher Safe Warranty: 1 Year by Haier Malaysia Condition: Brand New in Original Sealed Box 【INCLUDED】 - Haier Air Fryer x 1 - Recipe Book x 1 - Quick Start Guide x 1 [WARRANTY CLAIM] - 1 Year Warranty 1. Call Haier Customer Careline (24/7) 2. Haier provides the nearest service center location for repair



Product Review


reviews

- / 5.0


  • Browsing History
  • Official Store
  • 0 Shopping Cart
  • Wishlist
  • Voucher Center
  • Information
  • Chat
  • Login / Signup
  • What's In The Box
  • Share
  • Back
  • Back To Top
  • ©2022 PG MALL. All Rights Reserved.