Malaysia Leading Online Shopping Marketplace

Gel Mandian Bidara Baby Vanilla 500ml

RM 45.00 / Per Item

Color


Quantity

9 Items Left

Total :
RM 45.00

Store Overview

Sold by Kedai Mari Mari

20

Products

30 Months Ago

Joined

Product Specification


Category
: Kids & Baby  >  Bathing & Grooming  >  Body Wash
Brand
: Not Specified
Model
: Not Specified
SKU
:
Dimension (Lenght x Width x Height)
: 23.00 x 6.00 x 23.00
Weight(KG)
: 0.70

Product Description


1 MASALAH KULET PADA BABY YG MAKAN MASA UTK DIUBATI, kami telah mencuba dan menemui cara untuk meredakannya. NAK TAHU RAHSIANYA? 

Cuba bayangkan, baby merengek sebab rasa saket dan tak selesa bila kulet timbul merah kegatalan yang kronik. Kesian kan? Dah la timbul merah2, gatal plak tu. Silap2 boleh tinggalkan kesan di anggota. 

Mesti mummy and daddy akan berusaha membawa baby pergi berawat yg kadang2 makan masa jugak untuk baik. 

============== 
PUNCA EKZEMA 
============== 
? Tekanan 
? Keturunan 
? Ku-lit kering 
? Panas dan berpeluh 
? Cuaca sejuk atau panas 
? Alahan terhadap buih sabun atau fabrik tertentu. 

============== 
KESAN KRONIK 
============== 

? boleh menyebabkan alahan yg teruk seperti asma, atau "hay fever". 

================ 
Ingin kan bantuan? 
================ 

Jangan biarkan baby kita sengsara dengan masalah yg boleh dirawati pada peringkat awal. 

Kepakaran kami adalah menyedia dan membekalkan Gel Mandian Seriemas Daun Bidara agar baby dapat :- 


?membuatkan ku-lit baby nampak cantik & halus dengan FORMULA TERBARU Gel Mandian Bidara ni. 

?membuatkan baby tak perlu lg menangis jika buih kena mata (TEAR-FREE shower gel) 

? ysng TERMURAH - kenapa perlu bayar lebih untuk produk yg bermanfaat? 

? digunakan pada seluruh anggota hanya dengan sekali picit.  

? membantu bayi tidur lena dengan aroma Vanilla yg sedap. 

? membantu membersihkan ku-lit dan merawat masalah ekzema. 

? meningkatkan keyakinan dan ketenangan pengguna kerana  Produk ini berdaftar KKM. 

Bila melihat baby membesar dengan aktif dan gembira, tentu mengimbau saat sewaktu kita kecil2 dahulu yg juga aktif seperti diorang skrg.

BERMINAT nak dapatkan untuk baby korang? 

Klik BUY


Product Review


0 reviews



  • 0 Your Cart
  • Wishlist
  • Login / Signup
  • What's In The Box
  • Share
  • Back To Top