Malaysia Leading Online Shopping Marketplace

DR. PUREVITA X DR.LADY QLASSY QLEEN + Freegift

No Rating Yet
0 Sold
RM 78.00 / Per Item

Color

Plase select product variation first


Quantity

10 Items Left

Total :
RM 78.00

Store Overview


Products 5 Joined 2 Months Ago
Followers 0 Cancellation Rate 0%
Rating 0

Product Specification


Category
: Health & Beauty  >  Dietary Supplements  >  Beauty Suppliments
Brand
: Classy Qleen
Model
: Not Specified
SKU
:
Dimension (Length x Width x Height)
: 24.00 x 13.00 x 4.00
Weight(KG)
: 0.90
Manufacturing Country
: Malaysia
Warranty Type
: Warranty By Year
Warranty Value
: 12 Years
Warranty Description
: year
Ship From
: -

Product Description


Supplement combo set sesuai untuk merawat penyakit dari dalaman & menaikkan seri wajah! Cuma perlu ambil 1 sachet setiap satu ,setiap hari & lihat hasilnya yang luar dari jangkaan anda!


Jangan ambil mudah kerana segara rawat. Salah satu punca kanser atau susah hamil sebab period tak teratur. Pastikan kitaran haid teratur baru dalaman kita sihat. Berat badan pun ideal, badan pun jadi ringan.


Lepas bersalin consume combo set badan jadi ringan, cergas, hilang sengal-sengal badan, sendi pon tak sakit..dan kulit makin lembap..kadang orang yang berpantang ni sembelit kan?! Consume combo set lawas je pembuangan tau! Korang yang baru je bersalin , jom dapat Combo set untuk merawat dalaman korang semasa berpantang ni!



Product Review


reviews

- / 5.0


  • Browsing History
  • Official Store
  • 0 Shopping Cart
  • Wishlist
  • Voucher Center
  • Information
  • Chat
  • Login / Signup
  • What's In The Box
  • Share
  • Back
  • Back To Top
  • ©2021 PG MALL. All Rights Reserved.