Malaysia Leading Online Shopping Marketplace

[ 100% Original PTS ] Siri Cerita Hantu: Puaka Bilik Darjah Ready Stock

No Rating Yet
0 Sold
RM 10.00 / Per Item

Color

Plase select product variation first


Quantity

10 Items Left

Total :
RM 10.00

Store Overview


BookZone
1 days ago
Products 339 Joined 4 Months Ago
Followers 7 Cancellation Rate 0%
Rating 4.4

Product Specification


Category
: Books & Media  >  Action, Crime & Thrillers
Brand
: PTS
Model
: Not Specified
SKU
: PUAKABD
Dimension (Length x Width x Height)
: 19.00 x 13.20 x 1.00
Weight(KG)
: 0.09
Manufacturing Country
: Malaysia
Warranty Type
: No Warranty
Warranty Value
: -
Warranty Description
: -
Ship From
: Negeri Sembilan

Product Description


[+] Buku ini adalah "READY STOCK" & "BUKU FIZIKAL" (Bukan PDF @ Ebook). 

[+] Buku ini adalah 100% ORIGINAL dari cetakan PTS.

[+] Penghantaran dibuat SETIAP HARI bekerja.

[+] Kami tidak mengeluarkan resit.


KENAPA BELI DENGAN KAMI ?


[+] KAMI MENYEDIAKAN LAYANAN TERBAIK UNTUK ANDA 

>> Sebarang soalan atau permasalahan, bagitahu je kami dalam chat, kami akan reply secepat mungkin !


[+] DIJAMIN 100% ORIGINAL & BARU 

>> Ya, kami hanya menjual buku yang ori dari PTS, bukan copy ori, fake, 2ndhand, preloved dan seumpamanya.


[+] HARGA TERMURAH DI PASARAN 

>> Ya anda tak silap baca harganya, buku ini adalah buku termurah di dalam PG Mall yang ORIGINAL & BUKU FIZIKAL BERCETAK sempena pelancaran buku ini di store kami.^_^


>> TETAPI JANGAN RISAU ! Kami janji yang kami akan hantar buku ini terus depan rumah anda ;)


 BELI DAN DAPATKAN BUKU FIZIKAL YANG ORIGINAL INI SEKARANG !!!!!!


==================


:Sinopsis:


“Aku tak nak rancangan kita gagal. Kau dah dapatkan patung dari dalam makmal dan pati sirap?”


“Dah, beres.” Zahid menunjukkan segala barang yang Azali inginkan itu. Dia mengambil patung itu dari makmal sains secara curi-curi. Patung tersebut ditanggalkan kepalanya dan dipakaikan dengan baju putih. Siap disapu dengan warna merah pada bahu dan leher patung tersebut.


“Bagus... bagus... macam inilah anak murid aku.” Azali menepuk-nepuk bahu Zahid.


“Buatnya hantu tu muncul betul-betul macam mana?” Jalil mencelah.


“Kau pernah nampak?” Azali menyoal. 


“Habis yang kecoh budak-budak aspuri buat study group nampak hantu dalam kelas kau orang tu?” tanya Jalil.


Azali cuma ketawa....


Tiga kisah yang berlaku dalam buku ini mungkin pernah benar-benar berlaku kepada kawan kepada kawan kita, atau sepupu kepada kawan kepada kawan kita. Yakinlah, alam ghaib itu wujud. Ia sentiasa menjadi misteri kepada kita, dan rahsia kepada orang-orang yang dianugerahkan Tuhan untuk melihatnya.


====================


Pastikan anda tekan butang FOLLOW untuk dapatkan lagi buku BESTSELLER dengan harga yang berpatutan.


#SiriCeritaHantu #PuakaBilikDarjah #PTS


Product Review


reviews

- / 5.0


  • Browsing History
  • Official Store
  • 0 Shopping Cart
  • Wishlist
  • Voucher Center
  • Information
  • Chat
  • Login / Signup
  • What's In The Box
  • Share
  • Back
  • Back To Top
  • ©2021 PG MALL. All Rights Reserved.